Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• betegphiu

senior tag

válasz PeL #6883 üzenetére

hát igen,egyre több ilyen van. a múltkor 2 román gyökér infernon T-ben beáll a kezdő kijáratához és nem tudtunk elindulni. mivel 2-en voltak,nem tudtuk se kirúgni őket,sem feladni a meccset,mert 3-2 arány nem elég sajnos. addig égették az agyamat,míg Tk miatt kaptam egy 2órás bannt.
    visszajöttem a másik accountommal,rácsatiztam a spanomra és vettem demot a 2 gyöksziről.
    szerintetek ,ha elküldeném a steamnek kiröhögnének?
    nem értem ,hogy mi a jó ebben.a csalókat sem értem,de ezeket meg pláne nem. erre elkúrnak fél órát hogy másokat kiégessenek,meg jól kikapjanak 16-0- ra...
    ez a butaság netovábbja. és ez a héten már a 2. eset volt.
    sajnos az olcsó GO miatt nagyon sok selejt,hulladék ember lett.
    és továbbmegyek. az ilyen kukipuszilók miatt is fagynak ki a keresők,mert túlzott a létszám.

az ember gyermeke meg tehetetlen.. :W

• Xero

nagyúr

válasz PeL #6883 üzenetére

Mi tegnap háromszor is megszívtuk.
    Az egyik D2-re ketten mentünk. A három velünk lévő kb a 4. körtől afk-zott, ha pedig elindult akkor TK. Nem volt vicces.
    Utána Cache-en volt hasonló, csak oda 3-an mentünk. A két velünk lévő csak visítozott és még véletlenül sem arra ment amerre kellett volna.
    Majd volt egy Train amit x-re hoztunk, de a két velünk lévő nagyon sütőtök volt. Folyamatosan vásárolták a WP-t, de lőni alig-alig tudtak vele. Az egyetlen szerencsénk az volt, hogy az ellenfélnél volt egy Supreme Master, de rajta kívül csak az egyik sheriff tudott lőni. A többi ingyenfrag volt.

Új hozzászólás Aktív témák