Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
Mezcal #67298 üzenetére
"pedig 1.6-ban erős játékosnak számítottam"
Wat? Hol? Magyar Only Dust2 /top15 nem számít
Bár tény, hogy már a hanyatlás alatt (2010 után), de gyakran voltunk Nightcupokon, ICL-re is lenéztünk párszor, ennek ellenére sem mondanám magamat erős 1.6 játékosnak. Ja, meg minimális gather.
GO-ban első rank MGE volt asszem (de sima kala alá még hardcore soloq-val se estem). Az igazán erősek már akkor is sas/duplasas-ba kerültek (duplasas volt a max elérhető 10 nyert után?), és globál-ba is lazán fellőtték magukat akkor, amikor mi a sima sasért vért hugyoztunk, mert 10-15++ zsinórban nyert meccs után se dobott fel.
-
Vanir
veterán
válasz
Mezcal #67298 üzenetére
Erre tudnék írni 15 sor ikszdét, ha 12 éves lennék, és ez az MSN lenne. Nagyon király 1.6 player lehettél, ha S4-be dobott.
Engem zérus komolyabb CS előélet után (értsd: 10 évesen puboltam 1.6-ban) Nova 2-ba sorolt be, ahonnan pár nap alatt felhúztuk magunkat Nova 4-be. Vissza CoD4 egy ideig, rank elveszít, DMG-be berak, és annál lejjebb azóta nem kerültem main acc-on. Ja, és ez 2013 végén volt, amikor még nem volt rank könnyítés. Spray pattern-ekről, füstökről, flash mechanikáról, crosshair placement-ről fingom nem volt, és a meccsek döntő többségét én carryztem. Már a DMG is trash rank volt régen is, mindig is az lesz, az alatta lévőkről nem is beszélve - már no offense az ezen szinten játszóknak.
-
gtamate2
veterán
válasz
Mezcal #67298 üzenetére
Megjelenéskor vettem, cod4 promodból jöttem de leginkább casual gamer voltam anno. Minimális cs előélet után 4 csillagba dobott úgy, hogy azt se tudtam mi az a spray control vagy pattern. Max grafikán ment olyan 100 fps-el (4x msaa,aa).
No offense de nem életszerű amit írsz, főleg hogy 1.6-ba jónak számítottál. Van egy haverom, aki 1.6 pronak hitte magát, de nem tudja mi az a csapatjáték több ezer óra cs után sem, na ő is kala szintre jutott silver 3-ból. -
adise
őstag
válasz
Mezcal #67298 üzenetére
"kalai is jó rang"
:
Engem akkor dobott be silver 4-be, és ez egyértelműen azért volt, mert futott jól a go, pedig 1.6-ban erős játékosnak számítottam. Szóval bullshit, amit álíltasz
ez még nagyobb LOL. Ne nevettesd már ki magad kérlek. Te biztos kurva jo 1.6 játékos voltal ha silver4be rakott azt is csak azért mert jo géped volt pls. Aki valamit is ért 1.6ba mondjuk kijutott egy csoportbol egy lanon (ami nem volt nehéz) az már globál volt mindig is. Innentől kezdve, hogy te a azért lettél silver 4 mert jó géped volt , totél nonszensz bármi kommented a skillekről meg a hozzáértésről. Tipikus 12 éves vérpisti aki királynak gondolja magát aztán silver 4
Fix 300fps gép meg nincs, egyszeruen a motor miatt. Hiába van 6700k +1070 akkor is bedroppolsz 250koré vagy akár alá egyes mapok helyein nagy akcióba. HIába van kezdőn 600fpsed
-
Redneck
nagyúr
válasz
Mezcal #67298 üzenetére
Toltam anno Phenom II X4-gyel és GTX 460-al az elején és egyáltalán nem volt fps gondom. Sőt akkoriban még magas részletességgel kezdtem. Szerintem ma összetenném a kezem ha 100 lenne vele.
Ha a minimum 150 fölött van, azért MM-en bőven el lehet karistolni 75Hz-en.AllTheBest: Mágikus ereje volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen joysticket vegyek?
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Star Trek
- Linux Mint
- Amazon Kindle
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest