- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
vorosmarti #26570 üzenetére
Ezt én sem értem. Addig oké, hogy nem tud játszani, nincs sikerélménye, nem jó érzés mások lábtörlőjének lenni, de akkor minek csal? Azzal nem lesz jobb játékos, inkább hagyná abba, sokkal hasznosabban is el lehet tölteni a szabadidőt. Különösen érthetetlen, hogy valakit sorozatosan bannolnak, de mindig visszatér újabb és újabb akkon. Minek? Mi a jó ebben?
A profik csalása mondjuk érthető, bizonyos ligákban nagy pénzek forognak, a szponzor is jobban fizet, ha nyer a csapat. Fizikai sportokban is megy a csalás (dopping, bírók megkenése), teljesen természetes, hogy itt is. Ettől természetesen még elítélendő, undorító dolog.Más:
Ma a digni-VP meccs lan vagy netes lesz? Hajrá VP, meg is tettem őket 1 euró értékű skinnel. Az utóbbi időkben pasha a kedvenc játékosom, imádom a streamjét is, egy csupa szív ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest