Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz Ochocinco46 #54996 üzenetére
fejbekapta a gránát és az sebzett 1-et, a nade meg 101-et. De van elvileg valami bug amit ide is linkeltek már, amikor beakad a modelbe a nade és nagyon sokat sebez. Kettő közül valamelyik
-
MarioAna
senior tag
Régebbi fragekből összevágtam egy fragmovie féleséget, mivel egyik sem volt annyira jó, hogy külön klipként töltsem fel
Youtube link -
MarioAna
senior tag
válasz Gentlelelele #55232 üzenetére
Én shoxnál vagyok így, hogy amint elkezdem kedvelni, egyből csinál valami blatant aimlockos faszságot. Scream legalább tiszta
-
MarioAna
senior tag
-
MarioAna
senior tag
belémfutottak megint ötször a mai nap egy körön belül - éjsz! [link]
W-W-W-L-L-D-W de csak nem akarja a búzakalász megcsapkodni azt a héját (a 3L után írtam ki a ripsast, mert azt hittem visszadob...eddig még bevált ).[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz maximilian4 #55388 üzenetére
Beleférhet simán, 15 kill még lehet luck/skill keveréke.
Demóból kellene visszanézni, hogy mennyire voltak "tiszták" azok a fejesek - még 32 ticken is kiszúrható az aimbot, ha az volt.
A rangokat pedig abszolút ne nézzétek mert teljesen irreleváns:
Soloqueba olyan emberekkel dob össze LE szinten egy csapatba, hogy novába sem tenném őket, míg az enemyben a kala2-k 40-et fragelnek a supreme haverok ellen tisztán[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz maximilian4 #55391 üzenetére
15 kill az egy jó 5 körös széria, az reális lehet (minden körülményt figyelembe véve), de demóból kiderül úgyis, ha aimbotról van/volt szó .
Oldalcsere nagyon sokat számít, itt is linkelte múltkor valamelyik kolléga, ahogy 20-at fragelt a másik oldalból 0 killes félidő után. Egyszerűen adott percekben jobban érzed az M4-et/AK-t, jobban kijön a peek előny a lag kompenzáció miatt, vagy csak addigra melegedik be és fókuszál be teljesen.
Ettől függetlenül a "bekapcsolta" mindig a legkézenfekvőbb és egyszerűbb magyarázat -
MarioAna
senior tag
válasz Shkiz0 #55403 üzenetére
engem ma 2 meccsről kickeltek mert muteolnom kellett a német/orosz premadet aztán felháborodtak, amikor nem hoztam le az 1v4-eket mert ők meghaltak 2v4-ben . Ez egy ilyen nap, 5 meccsből 2 kick, 1W, 1L meg most egy 15-15.
Komolyan nem hiszem el, hogy ennyit kell szpni azért az overwatch lehetőségért, hogy lehesen banolni a sok csaló férget. Beleteszem az energiát erre ez a hála volvó részéről, hogy 150 wint kell nyomorultakkal elérni . kb 2500 óra CS múlttal alapból járna ez az opció, nem hogy 600 meccsből sikerüljön 150W-t összehozni .
Abban bízok most, hogy soloqueban is azért napi 1-2W összejöhet anélkül, hogy nova 4 alá buknék LE-ből.
1. egyébként a premade magyar csapat is toxicabb mint az orosz ahogy látszik is fórumon is néhány ember reakciójaiból
2. soloqueban ott a lehetőség, hogy russki/polski csapattal dob össze, vagy szimplán boostolt emberkékkel
3. ha komolyan veszem akkor csak magamat ölöm az ideggelPont leszrom mostmár a saját rankot, csak az OW lehetőség legyen meg, irány a gold nova közösség
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz marec1122 #55579 üzenetére
Én várok vele 1-2 hónapot, akkor szinte mindegyik 1.3 eurós Foil/Holo packon haszon van (nagyon remélem, hogy addigra visszamegy az eredeti árát megközelítő értékre. Bár az MLG Columbus holo alja bőven 80 centnél kezdődik a Gambittel .
szerk: vagy nem, és beáll minden a mostani szintre vissza és RIP my befektetés .[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz GoTReX #55642 üzenetére
Kinézetben számít illetve értékben is.
CSGOSTASH oldalon érdemes rákeresni arra a skinre ami megtetszett, és megnézni az oldalukon lévő "wear" videót, hogy mennyire romlik a skin "kinézete" az állapotok között (legörgetsz és Skin Previews).Pl ennél szinte semmi változás nincs, csak sötétebb az alap:
Deagle Corinthian
Míg például ennél jelentős a legkisebb wear változás is:
Deagle Crimson -
MarioAna
senior tag
válasz Redneck #56465 üzenetére
Pont hogy az aimlock/bot hasznosabb mint a WH ahogy nézed a videókat és elmagyarázzák, mert sokkal több infót tudsz kiszúrni lebukás nélkül, ha ügyesen csinálod. Azonban pánik helyzetnél elfelejtik és elég ha csak egy picit hosszabb ideig nyomják meg a triggert az adrenalin miatt.
WH-zni abszolút nem tudsz LAN-on, mert túl feltűnő, ellenben ezek a finomított aimbotok szinte kiszűrhetetlenek, amíg nem hibázik egy nagyobbat és utána nem kezdik el végignézni a demoját körönként/mozdulatonként.
Bármilyen gamesensed és mozgásod van ingame, 5-10 képkockáig nem tartasz egy pixelnyi pontot sehogyan sem mozgás közben. Ezzel egyből ki lehet kiszűrni az aimlockot, mert az gépiesen leköveti a beállított pontot (legtöbbször az enemy fejét, vagy akár a teste mellett lévő X egységnyire lévő pontot - a hitboxon kijelöltet).
Nézd végig Dan M klipjeit és gondold át, miért jutna eszükbe adott szituációban olyat csinálni és miért fordul velük elő olyan gyakran: krimz, flusha, byali, shox, kjaerbye.
Ettől csak az a rosszabb, hogy olyan emberekről is előkerülnek annyira gyanús klipek (Edward, Happy stb) akikről nem gondolná az ember (mivel nem kiemelkedően jó teljesítményt nyújtanak hosszú távon és nem is játszanak még csak kicsit sem gyanúsan, aztán egyszer csak belockolnak olyat, hogy azt nem lehet megmagyarázni semmivel és ráadásul mivel tapasztalatlanok ezen a téren, utána még gyanúsabb, ahogy csak egyszer lejön a lock róla és folytatja a természetesnek vett mozgást a célkereszt).Legutolsó major LAN óta pontosan átadja az érzésemet ezzel kapcsolatban, hogy 2-3 végignézett meccs után ELIGE 2TK-jánál az én vérnyomásom ment fel 200-ra úgy megijedtem, hogy csórinak befogott az aimlock a csapattársaira és lanon csapja ki pár mp múlva a VAC , csak utána a magyarázatnál nyugodtam meg, amikor redditen linkelték a POV-ot és screenshotot a chatről.
btw elige is aimlockol . -
MarioAna
senior tag
Dust 2 mid cross
10/10 a feeling, kb ilyen amikor supremeben a 300 órás német 40et fragel -
MarioAna
senior tag
marioNOW-s
ejtsd: marionov, hogy ne legyen rejtély kuLi számára. A "-s" a végén meg a tompító, mert halk gyerek vagyok[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
-
-
MarioAna
senior tag
válasz shaddy1027 #58303 üzenetére
Ezért lesz undorító, ahogy majd az SK megint "dominálni" fogja a következő majort. Altatnak itt a nem fontos versenyeken, majd ahol nagy lesz a pénzdíjazás ott megint gusztustalanul szétaimlockolnak mindenkit .
-
MarioAna
senior tag
Ennyiért biztosan nem vennék olyan széket, amin nem állítható a karfa magasság - ugyanez a bajom azzal is, amit he7edik kolléga linkelt, plusz ott még talán a dőlésszög sem, ami katasztrófa (az enyémmel is az a baj, hogy szépen néz ki meg amúgy minőségileg még nincs is vele baj, de hosszú távon eléggé szükséges az ergonómiai testreszabhatóság és ez meg kb olyan mint egy fapad..akkor már inkább ez
Legnagyobb bánatomra a mostani székemmel nem lehet _/DM módra ülni[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
[link] Ezek után én inkább a másik oldalra húzok. Főleg a Traines/cbbles jelenetek után (lévén TACO ugyanazt csinálta kb pixelről pixelre, mint byali:
ugyanonnan gondolom ott befog az aimlock szobor mögött, mint cache A-mainből targoncára, vagy whiteboxről B-checkersbe (Kjaerbye, akinek a megmozdulását 100%-os sikerrel reprodukálták).
taco, fnx, byali, krimz, flusha, shox, kjaerbye, subroza, elige akik 100% hogy csaltak/csalnak. ezen kívül ugye roca, jw akik le is buktak anno mégis bekerültek pro-csapatba, nem foglalkoznak a múlttal .szerk: Dan M stílusa és az, hogy minden gyanús jelenetre rámondja, hogy 100% WH/Aimlock (valamelyik astralis player amikor D2 sötétből falon keresztül ránéz a B lerakón lévő CT-re az pl totál bullshit, 1 framere nem ragad ott a célkereszt) sokat ront a hitelességén. De ha csak a tényeket nézzük akkor elég sok bizonyítékkal szolgál (érdemes a Richard Lewis shows beszélgetését megnézni, ahol ugyanezt hozzák fel ellene, hogy a tényekre és annak magyarázatára kellene nagyobb hangsúlyt fektetnie.
Mondjuk még mindig jobb, mint jns kolléga szerintem. Ketten együtt kiadnak egy megbízható elemző párost[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Gányolós topikba írtam, de itt sok ember használ értelmes - nem gamer 8.2 RGB 365 - fülest és hátha találkoztok a problémával, hogy nem hallani a fejhallgató kábelére/ruhára csíptetett külön mikrofont mert nem veszi fel olyan távolról a hangot.
Modmicre meg nyilván nem adom ki a fejhallgató árát, mikor megoldható egy drótdarabból:
[link] -
MarioAna
senior tag
válasz wjbhbdux #58658 üzenetére
Én próbáltam integrált hangkarin és Xonar DG-n is, de halk mindenhogy (már a 3. mikrofonom). A kattogásokat felveszi (egér, mechanikus bill), de én elég halkan beszélek és ez a probléma. Többen is jelezték, hogy in-game nem igazán hallják amit mondok "mint ha víz alatt beszélnék TS-en", aztán így lépnem kellett.
-
MarioAna
senior tag
válasz CosmoBacsika #58691 üzenetére
Jól van az, ilyen attitűddel pár ismerősön keresztül nagyon szép politikai karrierje lehet
-
MarioAna
senior tag
mellesleg miután seangares kitweetelte, hogy heni1ke megint nem használja a fejhallgatót (sapkával direkt eltartja a fülétől és a castereket hallgatja a csarnokból) ismételten eljátssza ezt már 3. LAN-on...kérdem én, miért vannak ott az adminok???
Fallen erre reagálta, hogy "de hát nem is tud angolul" erre ezt a reddit kommentet megkönnyeztem:Dw he still doesn't know basic callouts in English
^^
"They're setting up for a B push"
Hen1: <Thinking in Portuguese 🤔>De legalább karrigan megmutatta, ki az úr
[link][ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz Saradomin #59142 üzenetére
Megéri csak cs:go és FPS játékok miatt 144hz-et venni ?
Gazdasági szepontból persze, hogy nem éri meg 80k-t kiadni egy olyan dologért amiből aktuális profitot nem termelsz, ergo soha nem jön vissza az áraViszont biztos, hogy sokkal élvezhetőbb a 144Hz-es CS:GO.
Jelenleg 60Hz TN paneles BenQ-n vagyok és ki lehet bírni (engem ezzel "boostoltak" supremebe ) .. Ameddig nem napi 8 órában vagyok ezért fizetve, nem adnék ki egy átlag félhavi fizetést olyan dologért , ami szórakozás csak és egyedül a CS:GO igényli igazán meg...ha single player módban játszol más gamekkel, akkor ott úgyis a szépségre megy rá inkább a grafika, akkor ott meg nem nagyon lesz meg a 144FPS ami megkövetelné a 144Hz-et.
Persze itt lehet egyből azzal jönni, hogy cigaretta, bulika vagy egyéb elvisz hosszabb távon sokkal többet, de én ezzel a felfogással bírok és gondoltam megosztom, hogy legyen ellentáborba tartozó CS:GO-s is.
Ha csak CS:GO-ra kell a 144Hz és tényleg van fölös 80k-d amit nem tudsz hova tenni akkor hajrá . -
MarioAna
senior tag
én meg már azt hittem új operation jött ki a 100+HSZ miatt, erre csak egy újabb random gyanús ember PH! mixen
-
MarioAna
senior tag
nem új operation, csak végre egy Failu videó 2 hónap után
-
MarioAna
senior tag
válasz Vismajor01 #60593 üzenetére
Nekem Superlux HD681 van ASUS Xonar DG hangkártyával, minden jól be van állítva in-game és windowsban is, mégis megkerülnek mire észreveszem.
Múltkor cache-n quadnál bújtam afterplant után, 1v1-et azért buktam mert a trappoló CT-t nem tudtam meghallani, hogy balról vagy jobbról jön. Én pl ennyire süket vagyok (mondjuk nem is hangos a volume sehol). -
MarioAna
senior tag
kissé csalódtam most az OW rendszerben, naponta 2 caset minimum megcsinálok - és komolyan is veszem. Múlt héten volt legalább 2db aimbot+bunny scriptes bohóc, és legalább 4 tiszta wallhackes figure. Erre sem a múlt hetiben, sem az idei weekly XP bonusban nem szerepelt külön listázva az OW miatt XP bonus (nem is jött "köszönjük, hogy jól ítéltél" üzenet felül). Beintegrálták volna külön jelzés nélkül a heti XP bonusba, anélkül hogy feltüntetné vagy a másik X ember aki megnézte az OW caset ennyire nyomorult volt, hogy nem egyezett a döntés?
-
MarioAna
senior tag
válasz GabN73 #60951 üzenetére
De a wallhack az vision assistance ami külön kategória OW-ban (ergo nem látod, csak jelzi neked a crosshair, mert mellé vagy rálockol).
Én a pörgőbotos cykakopterekkel vagyok bajba, mert semmit nem látok a demo review közben, ergo nem tudod megítélni, hogy mondjuk bunny scriptel-e vagy bepipáljam-e a griefing opciót.
-
MarioAna
senior tag
Jó csak éppen DazeD ingame tudása felér egy top IGL-el nemzetközi szinten és kommentárként is hasznos dolgokat mond...más kérdés, hogy a stílusa nem a legjobb csapatszinten mert elküld a faszba a legkisebb hiba esetén is . Míg m0e egy szánalmasan rossz játékos aki mellesleg egy 12 éves orosz kölyök szintjén toxic és mellette még bizonyítottan hülye is (gambling scandal) és a körülötte lévők által lett felhúzva egy jobb szintre (vagy felcsalta magát ahogy előbb említették ). A kettőt ne hasonlítsuk már össze, mert tényleg annyi közös van bennük, hogy kommentárkodnak ban után.
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
ez a HRTF basszus, eskü OW banolni fognak WH-ért. Olyan szinten be lehet lőni vele pontosan a hangokat, hogy tuti infókat nyomok a cyka ruski társaknak MM-en akik konkrétan az oldalváltás után kérték, hogy én infózzak, ha meghalok .
Eddig pedig abszolút süket voltam, így eléggé EZ[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Ez így nem igaz.
Ha veszítenek vagy ő rosszabbul/értéktelenebbül játszik a csapattársainál, akkor bukhatja le esetleg egy winnel (ha már amúgy is közel volt a derankhoz mondjuk SMFC-ként, majd játszik két DMG mixet ahol bottomfraggel de nyerik mind a két meccset).De ahogy Cosmo írta, nem kéne, hogy GE-ként ne dobjon be legalább egy GE-hez közeli emberkét, elvileg a lobby erre figyel, hogy legnagyobb rangúhoz dobjon enemyt.
-
MarioAna
senior tag
miért megy felfelé a vanguard láda ára?
-
MarioAna
senior tag
EZ DeadFox sticker!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.