Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
1. Ne MD-zZ, mert valaki nem tudja mi / ki az ...
2. Én se sR, vagy sH-zokK!
3. Mondtam viszi haverom a CRT monitoromat, és nem leszek gép előtt, mert csak másnap mentem Pestre.
Eladtam az Asus 3870x2 TOP 1gb/512bit vga-t,
vettem helyette sima Sapphire 3870 GDDR4 512mb/256bit,
na meg vettem egy Samsung SyncMaster 205BW karc mentes moncsit (28k-ért)
Már tegnap este is itt voltam, csak 2fele mentem, mert netem meghalt ...

Mod.:
Nova91: Az jó ha sok az FPS, de az hogy stabil legyen, az szerintem jobb, mintha ingadozna! Mondjuk nekem 120-500között van, de nem irom be, hogy fps_max 100, mert számomra azon olyan mintha akadna, lehet velem van a baj, sőőt biztos, de nekem 140-160FPS-ről ideális a játék, ahol látom, hogy már kicsit sem "akadok"

-
-
Genius007
őstag
" holnaptól, vasárnapig távollesze "
Mint mindig ...
" de ma warozhatunk este egyet.. "
Mint mindig ...

Tegnap Drilla, IllusiON, és Én itt voltunk!
Lett volna 5. is, csak hát ... khhhmm , valaki nem volt, nem tudod ki lehetett az ?
Najó nem baszogatlak, tudom hogy melózol!
-
Genius007
őstag
-
illusiON
őstag
-
Genius007
őstag
Hát az nem jött össze, majd ventrin elmondom miért ...

De ha minden igaz akkor pénteken 3870x2 vga gép lesz!

(és ez a tag nem hiszem, hogy átbaszna mert ....)
Csak még ma estig várok egy ajánlatot, mert van egy hasonló gép, csak ahoz 22" Dell Wide TFT van, és az valahogy csábitóbb!
-
Genius007
őstag
Idézem ...
IllusiON: - Jó van na, fordítva hallom, mert szar a fülesem. Fordítva van a Stereo.
MoonDoom: - Akkor fordítsd meg a fülest
IllusiON: - De akkor a mikrofon is a fejem mögött lesz.
MoonDoom: - Akkor csináld meg!Ebből gondolom kiderült, hogy nem talpas mikrofonja van, hanem fülesen van rajta neki!

-
Genius007
őstag
Döntsd már el, hogy kivel leszel b+
Engem nem dobálhatnak csak úgy, mint valami darab rongyot ...
... egyszer sNORh-al, egyszer mással .. döntsd már el!
Drilla : Lenyomjuk nyugi! Remélem ma este olyan jó lesz a netem mint tegnap!
Bár ahogy most látom, szarabb mint tegnap ... de bízok abban a f@szBAN
-
Genius007
őstag
OMG!

Mi volt a kérdés .... ? >>> Milyen Clan? <<<
Válasz : >>> 6 UP!
<<<Akkor mit nem értesz ? Használd már picit az eszed, na meg a keresőt ...
... egye fene segítek!
-
Genius007
őstag
Minden szarabbul adja mint régen ...
De azt nem értem, hogy a VALVE ezt nem veszi észre, vagy csak direkt sz0p@ minket?
Ma felmentem Only HeadShot serverre, és csak desertel lehetett menni, hát mit ne mondjak ... csorit fejbe lőttem vagy 2x erre nem is fejes .. na mondom 
Jah és lol, egyik csávót lelőttem vagy Ő lőtt le már nem tudom melyik melyik, a lényeg, hogy :
Damage Given to "-=[Crystal]=-" - 3003 in 1 hit
(Desert)De gondolom ez valami Server BUG volt, mert ennyi nem lehet szerintem, akkor sem, ha a száján nyomom le a Desertet ...
Amúgy a movie-ra vissza térve, kik ezek az arcok ?
Mert aprít rendesen ... bár lehet azoknak 1hp-ja volt akit leaprított
Sosem értettem ezeket a Movie-kat ...
KODIAK Movie-t is lestem 1x 2x 3x ... és 1tárból 4-5embert is leaprít .. én örülök ha 1tárból 1-2ember megvan .. bár most foghatom a pingemre, tuti az miatt szar
-
illusiON
őstag
desertezni nem nagyon szoktam max néha felmegyek onlydeagle német szeróra, de ott meg pár 84in3 után agyfaszt kapok aztán el is mentem..
M4et imádom sztem tunkból nagyon adja ha jó a szerver, badboyon hogyha nem túl laggos bemegyek 10 terror mögé röviden azt egy tárból amennyi kifér ott 1 kupacban
(és akkor utána tudjátok a "köcsög hátbaskilles" buzi
) -
illusiON
őstag
én csapattag vagyok tessék utasítani
egyébként meg estefelé azért javarészt itt vagyok úgyhogy ha látom hogy megvagyunk mind akkor ugyis rátok írok 
pontosan, ember nem volt de .believe-t lassan tiszteletbeli taggá avanzsálhatnánk 
mod: én mikor leszek már nem őstag egyébként ?

-
satomee
senior tag
Hhjja,csak időnként elfelejtettem bekapcsolni,mi...?
Amúgy tényleg kíváncsi lennék hogy működik,de már csak azért sem próbálom ki mert ha kapnék egy VAC bant hát nem tom mi maradna épségben a lakásban...Szerintem annyit nem ér az egész.Van itt olyan aki már kipróbált valamilyen cheatet?De őszintén... -
Genius007
őstag
Anyámékat felhívtam, mert azt hittem Ők akcióznak, hogy ne Gameljek itt éjjelente ..
De azt mondták hogy ez a Netes magánakciója ... mert Ők nem szóltak neki ..
Jajjj amit az holnap fog tőlem kapni, zsebre nem teszi b+
Jah mindenbe belekötöl

Sorry srácok, de ma nem tudok jönni!

-
Genius007
őstag
Ti betudtok lépni Steam-be rendesen ?
Mert én elakartam indítani a CSS-t, erre nem indult, mondom biztos jött egy Update...
Ujra indítottam a Steam-et, erre ki írja, Steam Update .... dejo mondom ..
És nem akarja leszedni az Update-et!
Most vagy az van, hogy meghülyült a Steam(nél valaki), vagy az a f*sz netes zárta be a porokat ... csak miért is tette volna ? Ma voltam kifizetni a netet, pingem is megjavult, (lehet tippelni miért?!?) erre a portot zárná be ... ?!
-
Djuree
félisten
nem, múltkor csajjal néztem de ő most otthon van vidéken, haver barátnője is otthon van vidéken így összeugrottunk kicsit dumálni meg filmezni, mindketten elég nagy filmbuzik vagyunk

nekem is úgy néz ki a 4 napos winem behalt valami vírussal. az asztalról folyamatosan tűnnek el az ikonok meg megőrült a win mappáinak beállítása. összevissaz állítja magának a mappabeállításokat
már volt egyszer ilyen és csak újrahúzás oldotta meg. én viszont most megint újranemteszem az hétszentség
-
illusiON
őstag
nekem meg úgy 3-4 méter hosszban és 2 magasságban sokszor egymás után
ugrálni való a bicikli nem túrázni 
na akkor estefele (úgy nagyon estefele éjfél táján
) tolhatnánk, Djuree meg fpeter már felvettek
snorh még végy fel te is friendsbe pharoahem vok azt akkor nálam megvan mindenki 
-
Genius007
őstag
Te nem ugy volt hogy nyaralsz ?

Lehet tiplizni a net elöl

>>> [link] <<<Bankkártyák
Mindenekelőtt szeretnénk elsőként felsorolni azokat a bankkártyákat, amikről tudomásunk van, hogy biztosan alkalmasak a Steam-en való vásárlásra. Amennyiben a cikk után sikerült a vásárlás a kártyáddal, kérünk küld el az info@lamas.hu-ra kártyád fajtáját, hogy végül teljes legyen a lista.Bankkártya (Lejárat) - Típus (Ezekkel mind jó)

ELLA Bank (01/08) – Visa Electron
K&H Bank - MasterCard (dombornyomott)
CIB Bank - Internet kártya
Erste Bank - Visa Electron
Unicredit Bank - MasterCard (Euro elszámolás) (dombornyomott)
Takarékszövetkezet - MasterCard (dombornyomott)
OTP Bank - Visa (dombornyomott)
OTP Bank Junior - Visa Electron
Raiffeisen Okos Kártya - MasterCard
Budapest Bank - Visa Electron
Erste Bank - Visa Virtual
MKB - Visa Electron
OTP Bank - Virtual Web kártya
K&H Bank - Visa Electron -
-
Genius007
őstag
És hogy legyen a Clan név ... ?
PH! CSS-Team - "player name"
PH! Team - "player name"
Prohardver.hu - "player name"
prohardver.hu - "player name"
ph! source - "player name"
prohardver.hu #css - "player name"
PH! #css - "player name"
ph!.css - "player name"Hirtelen ennyi variáció jutott eszembe

Én személy szerint a :
ph!.css - "player name" vagy a prohardver.hu - "player name"-re a szavazok!
Vagy még talán a PH! Team - "player name" -re!Vélemény?

Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- OLED TV topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

szívtelenek majd jól visszavágok csinálok egy róland teamet 

pezsgőbontás
hozzám 1 gyerek hozta a gépét, h vmiért nem megy... 6-pines vga tápot nyomta a lapra, a 4-eset a vga-ra
uj lap lett belőle
Tényleg az eggyik legjobb írás volt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)