Új hozzászólás Aktív témák

• sid.:Rc211v

őstag

válasz Genius007 #6485 üzenetére

köszi ezt a hsz-od már olvastam de kicsit pontatlan :U mert : 2. Csinálj neki egy parancsikont ! Utána jobb click, és ami a célhez van irva, azt javitsd át erre : D:\SRCDS\Update\HldsUpdateTool.exe -command update -game "Counter-Strike Source" -dir d:\srcds én ezt megcsináltam [link] szóval nem ugyan ezt kell beirni a célhez mert nekem nem a D:\SRCDS\Update mappába van feltéve a hldsupdatetool.exe hanem a C:\Users\PI\Valve\HLserver -be ..na de nem gáz mert én átjavítottam ezt a részt(D:\SRCDS\Update\) erre (C:\Users\PI\Valve\HLserver) a többi ugyan az ugyebár a vége az tetszőlegesen módosítható ahogy te is irtad nekem e:\css ..Na most ezt én megcsináltam aztán rákkatintottam kettőt gyorsan bejött egy ablak : Cheking bootstrapper version.. ez alá meg installation update .. és ennyi.. de mind ez olyan gyorsan hogy még print screen-t se tudtam róla késziteni.. :U ..gondolom ez után kéne leszednie azt az 1Gb-ot amit nálam jelen esetben az e:\css-be fogja tenni..ugye? ..nem értem ezt az egészet pedig jól csinálom sztem.. legalább is az elözző hsz-omba amit irtam annak jónak kell lennie de mégsem az (warning unrecognized parameter 'Source') ..segíts mester :D :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés