- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
Nekem is sok szenvedésbe került, mire végre megkaptam a 4 mbitet!
Először ADSL Maximumot rendeltem (8 Mbit), mert haveromnak is az lett a szomszéd utcában. Kb. 500 méterre lakik tőlem... Rá egy napra én is megrendeltem a szolgáltatást, 2 hónapig nem jelentkeztek, akkor már gyanús volt és felhívtam őket. Közölték velem, hogy "technikai okok miatt nem kiépíthető". Ezután megkértem az ADSL Prémiumot (4 Mbit), hátha... Megint nem történt semmi, ekkor már ideges voltam, hogy még egy telefont se dobnak, hogy "hülye barom ne reménykedj, nem lesz gyorsítva a neted". Ezután mondtam, hogy azonnal rakjanak vissza az eredeti ADSL Optimumra. Ezt szó nélkül megtették, viszont újabb 1 éves hűséggel akarták, ekkor küldtem el az anyjába az ügyintézőt! Mikor hallotta a hangomon, hogy ez nem fog működni beletörődött és mondta, hogy egy másik kollégája hívni fog ebben az ügyben egyeztetésre. Ok. Nem hívott... viszont rá 1 hétre meglett a 4 Mbit.
Na ennyit erről, hogy nem kiépíthető... de a 8-at már meg se merem próbálni megint. Annak is örülök, hogy ezt megkaptam, bármennyire is drága a mostani tarifákhoz képest... (ADSL Prémium 4Mbit, 6500 Ft <-> ADSL Classic Medium 8 Mbit, 6890 Ft).
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest