- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daweee
őstag
Hello
Van olyan hogy dinamikus Seam ID, vagy nálam van elkúródva valami
Szóval a lényeg az hogy haverral elkezdtünk dedikált serverezni, abba modok, stb, és a lényeg hogy id alapján betett adminnak, és következő belépésnél nem ment, ugyanis megváltozott a Steam ID-m. Másnak nem, csak nekem. Ez mitől lehet? Lehet ilyet egyáltalán? Abszolút nem értem -
Genius007
őstag
válasz
satomee #2793 üzenetére
Ha Dedikált servert futtatok nem szokott semmi más menni melette, max msn ...
A proci most 3Ghz-n megy, az valamennyire elég neki .
(Kipróbáltuk ugy hogy felmentünk 4en , és beraktunk vagy 16 botot, és nem akadozott)
Csak haverjaimnak volt sok a ping, szoval a net a szükkeresztmetszet.
70-110pingjük volt, de nem laggoltak !Mondjuk a ping még javulni fog majd.
Igen-igen ..az a baj hogy angol, én amugy nem is irkáltam semmit, szóval tuti az a gond -
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #2790 üzenetére
Nincs mit.Még annyit megjegyeznék hogy a dedikált szerver indítási paramétereinél be tudod állítani a tickratet -mondjuk ilyen pingek mellett ne is nagyon akard feljebb vinni az alap 33nál...Azt viszont érdemes megnézned hogy minél kevesebb cucc fusson mellette,hogy minél több prociteljesítmény és memória maradjon a szervernek.Egyébként a MANI oldalán találsz részletes-igaz angol-leírást hogy hogyan kell felrakni.Szerintem valamit nem írtál be vagy nem jó helyre,általában az szokott lenni a hiba.Érdemes még esetleg a CS2.hu megfelelő topicját is átnézned,hátha találsz valami hasznosat benne.
-
Genius007
őstag
Szerintem nem neked irtam
Amugy csinált már otthon valaki szervert ? (CSS)
Tapasztalatok ?
Mert én csináltam, jó is lenne (még a neten állitani kell ... )
Próbáltam felrakni a Mani Admin Plugint, de nem sok sikerrel.
Bemásoltam mindent ahogy kell, de szerintem elsem indul(t) ...
Ha esetleg valaki tudna segiteni, az jó lenne ! -
Genius007
őstag
válasz
satomee #2789 üzenetére
Igen igen, enyém
De másik lesz helyette (kellene egy friss, amivel még nem tolta senki ... )
De lehet hogy ez marad megAmugy sikerült servert csinálnom
1000 köszönet érte
Igaz spannak 200pingje volt(nem valami jo a netem...nem is tudom tolni én se..)
Na mind1 még egyszer köszi a segitséget !
-
lakatosturbo
aktív tag
1000 THX az info-ért!
-
Genius007
őstag
Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de hátha itt jobban kapnak rá !
Eladó egy BAN mentes Steam Account !
Benne található játékok !
Counter Strike Source
Half - Life 2
Half - Life 2 DeathMatch
Half - Life 2 : Lost CoastHa esetleg gond lenne, hogy netröl kell leszedni az egészet, akkor tudok hozzá dvd-t is adni ! (nem origi Dvd, csak a CSS van rajta, 84%-tol kezdi el netröl szedni az Update-eket! )
Ára 4ezer magyar forint lenne !
-
sNORh
addikt
válasz
lakatosturbo #2783 üzenetére
Buy Makró:[link]
Logitech G-series Keyboard Profiler -ben:
(1) Profile-> Import -> Counter-Strike_Source.lgp
(2) Edit -> Profile Properties -> Browse -> Pl: "C:\Steam\SteamApps\account\counter-strike source\hl2.exe"
(3) Settings -> LCD control panel -> Keyboard Profiler kipipál.De ez a legjobb Tutorialal:
[link] -
lakatosturbo
aktív tag
Lenne egy nagy kérdésem! Hogy A logitech G15 bill lcd kijelzőre csináltak counter strike source kiegészítőt?
Ha igen lécc dobjatok egy linket, hogy hol lehet letölteni ! Előre is ezer köszönet a válaszért! -
Djuree
félisten
válasz
Bruni15 #2777 üzenetére
mi a fenéért használtál volna hamachit ha meg van eredetibe
nem illegális a hamachi, viszont arra amire mindenki használja, hogy másolt játékokkal tudjanak multizni arra illegális, tudniillik nem erre való. olvasd el a bő leírását. gondolom azt hitték hogy másoltal nyomod, vagy valamit buherálni akarsz és azért szivattak meg. magadra vess különben.
-
Bruni15
csendes tag
-
Bruni15
csendes tag
Hi.
Nemrég kitörölték az accombol az összes source játékot, mert illegálisan használtam. (hamachi), csak kipróbáltam, hogy lehetséges e, és egyedül nyomtam hamachin
Azzal próbálkozom, a steam supporton, hogy a cd kódom duplicate cdkey. Már a 3. levelet írom, válaszolnak is, de mindig szívóznak, és nem értem őket. Számlát küldtem, cd kódot, arra még az acc név is rávan írva (egy új acc név, nem az amiböl kitörölték), cd tok, stb, bizonyítja, hogy az enyém. Ezeket kaptam vissza.
1. levél: (itt azt mondtam, ogy reseteljék) Hello xyz,
Unfortunately, used CD Keys (whether resold by an individual or a store selling used goods) cannot be reset.
Please see the Steam Subscriber Agreement and the CD Key Reset Process FAQ if you would like more information:
...
2.levélitt meg duplicate key-t mondtam) Important: Our system indicates that multiple support tickets have been created for this issue. To ensure the fastest response time, we request that you refrain from creating duplicative support tickets in the future.
Hát ez bonyolult.
-
mogyi88
csendes tag
Amugy ha belelépek a netes serverbe akk egy kicsit tölt aztán ezt irja ki:Tis sereris usinga never protocol (7) than your client (5)
-
mogyi88
csendes tag
császtok!
a cs-source-ban hiába refresh-elek nem talál szervert SOHA!!!
mitől lehet ez?
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Sleed
aktív tag
ma felmentem kocsmázni kicsit egyből belefuottam egy elborult agyú gyerekbe matyi néven..
inferno volt,ctbe kezdtünk és adtam neki egy dezertfejest futás közben,ezt nem tudta elviselni és átállt ctbe és az egész map alatt tkzott(mindenkit lesebzett 2-3 hpra)
szeretném megkérni valamelyik admint hogy tegyen valamit az ügy érdekében,köszönöm
STEAM_0:1:12643948 ha szükség van rá,van róla demó is de ha a nagytestvér vette akkor ma 17:00-tól 30-ig kb.. köszönöm -
fradi81
veterán
[link]
Vajon mi ölt meg, a lövedék vagy a gránát? Ha a lövedék akkor miért jön át a falon? -
C^^
őstag
Hát... 8 hónap alatt átesett egynéhány változáson a Steam.
Örömmel látom, hogy a Friends beta állapotból átlépett véglegessé, és egész jó, bár az ingame-részt még nem láttam.Viszont itt van ez a fade effekt, ami az agyamra megy, gondolom nem lehet kikapcsolni...
Kíváncsi leszek, hogy a cs: s-t mennyire csicsázták át. Gondolom lesz vagy ~ 25-30 FPS-em
-
Genius007
őstag
Üdv.
Lenne egy kissebb problémám. ( nem is olyan kicsi )
Szóval felraktam a Windows VISTA Ultimate (64bit) op.rendszert.
Minden szép és jó volt addig, még a Counter Strike Source-t fel nem raktam...
A pingem jó, meg minden, de mégis kicsit laggolok, olyan mintha visszahuzna kicsit.
Ugy értem, hogy megyek, és néha (30minen belül kb) 1méterrel visszakerülök ...
XP alatt nem volt ilyen problémám.
Eléggé idegesitő, és nem tudom miért van. Ha valamelyikőtök tudna segiteni, annak nagyon örülnék. ( ugyanis csak ezzel a gámával szoktam tolni ... )Egyik gyerek mondta, hogy neki is volt ilyen, de egy idö után elmult, de mitöl nem tudja ..
-
varga911
senior tag
Nem kell, de legegyszerűbb ha berakod őket az autoexec.cfg-d be, és így minden játékindításnál beállítódnak. Menj el a X:\IDETETTEMASTEAMET\Steam\SteamApps\STEAMFELHASZNÁLÓNEVED
\counter-strike source\cstrike\cfg mappába, és nézd meg hogy van-e ott egy
autoexec.cfg fájl. Ha nincs, akkor jegyzettömbbel/wordpaddal hozz létre egyet
(kiterjesztés .cfg legyen), és írd bele őket.Pl.
rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updatarate 100
name bylowEz pl. mindig beállítja a rate-eket, és a nevedet bylowra. Ami az autoexec.cfg-ben van, az minden indításkor végrehajtódik.
-
Genius007
őstag
Ha eredeti a css-d akkor nem kell beállitani, mert áltaba a serverek állitják be neked.
Pl.: felmész a serverre, és mindenkinek, minden körben beállitja a helyes rate-et.Másfél éve az a rendszer van ? jujjj
Virus miatt is lehet sok pinged. Haveromnak is az miatt volt mindig sok a ping ... -
bylow
senior tag
ja, télleg, ha uj rendszert rakok akkor ujból be kell állítani ezeket? ( rate )
-
-
Genius007
őstag
1.O$G
2.Bad Boys
3.Golden (de csak mert spannak törtje van) -
Mely szervereken szoktatok játszani?
-
Genius007
őstag
Jajj ne is mond
Itt szívok én is a pingekkel. ( ezen a héten?! rossz a netem )A rate-eket rendesen beállitottad ?
Console-ba ird be :rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updatarate 100Ha játszol, akkor semmilyen töltés ne mennyen a háttérbe.(torrent,DC, stb..)
Nekem még az msn kikapcsolása is segitett valamennyit.Milyen neted van ? ADSL ?
Próbáld meg megpingelni a t-com servert .
Start --> futattás --> cmd --> " ping www.t-com.hu -t " (idézöjel nélkül)
Ha a ping nagyobb mint 30-40 akkor gond van ... -
bylow
senior tag
mit lehet tenni a magas ping ellen?
hogy ne dobáljon ki a szerver! -
Genius007
őstag
Szeretnék Servert csinálni, csak van egy kis probléma
Hogy nekem megosztott wifi-s netem van, és nem tudom milyen ip-t adjak meg havernak.
Probáltam azt amit a Server csináló progikiír, de azt csak én látom.
Próbáltam a külső ip cimemmel, pl : xxx.xx.xxx.x :27015 de ugyse látta(meg akkor már énsem). Satomee már ha jól tudom csinált servert, (1x próbált is segiteni) csak elakadtunk benne ... mert akkor se volt jó valami.
Mintha azt mondta volna, hogy a routert portforwardingolni kell (remélem jól irom) , tudom is, hogy hol kell, csak nem tudom mit irjak be.Ha esetleg valamelyikőtök tudna segiteni, azt megköszönném !
Amugy aki csinálja a netet a faluba, az kb 6-7 ip cimet kap a szolgáltatótol, és 1ip cimre kb. 50ember jut. (vagy nem tudom mennyi)
-
Xelo
addikt
válasz
SIKIRIKI #2739 üzenetére
pont így vagyok, min 3 hete nem cstem.. sőt semmit nem játszottam gépen
egy ideig nem volt időm, aztán eladtam 8800gts vidikarim, akkor egy jó ideig vidkarcsi nélkül, megjött 2900pro, kiderült nem okés a tápom, most meg várhatok arra
szerencsére van még egy pár gép a házban, de semelyik nem egy géming masina
holnap érkezik Corsair VX550W, aztán összepasszintom, Orange Box bekészítve, egy hétig CSS és Team Fortress2
-
SIKIRIKI
tag
WAZZZZEG MIKOR ELSZ MÁR NETEM OTHON
KÉSZ VAOK NO CSS 3 HETE
Azért üdv minden Cali tagnak -
Djuree
félisten
ja, igazatok van, nem süllyedek le az ő szintjükre. csak kegyetlen ideges lettem. meg még beszólogat nekem hogy mi közöm, hogy hogy játszik, legszívesebben az ilyeneknek letörném az arcát.
-
Fáraó
őstag
Erre gondoltam régen én is, de itt a többiek meggyőztek, hogy tök felesleges. Igazuk van. Ezek a hülye csíterek nem tudnak játszani. Néha beszolok: "milyen fasza csíter vagy, de nem tudsz játszani, ugye tudod?" és ennyi. Ne vedd komolyan, játsz a haverokkal!
Engem ha lelőnek, már nem érdekel... Meg már majd' mindenki csal, főleg otthon a botok.
-
Djuree
félisten
valaki írja már meg hogy lehet csítelni?
a sok kis rohadék köcsögtől már tele van a fasz*m!
nem lehet egy olyan szerverre felmenni ahol nem csítelnek.
egyszerűen a saját fegyverükkel kell szétb*szni a seggüket, majd akkor talán rájönnek hogy semmi értelme csítelni. -
moongoose
őstag
válasz
Blackhole13 #2722 üzenetére
esetleg egy proc újrapasztázás...
ha csak úgy leeseik az fps,akkor általában a proc teljesítményében keresendő.
ebből gondolom,hogy talán a p4 visszaveszi a teljesítményt és a feszt,hogy üzemeljen.
nekem láthatóan visszaesik,amikor a nod frissít. -
Apophis
őstag
válasz
frame>24 #2724 üzenetére
Ha jól tudom, a TF2 fejlesztett motorját kapja meg a CS:S is. Ez elvileg javulást hoz: eddigi tapasztalataim alapján a TF2 netkódja és hitboxrendszere is magasan felülmúlja a CS-t, igaz, nem éppen egy kategória, de van ott is pontlövő fegyver, a tempó pedig sokkal gyorsabb. A ping is kevésbé érződik, van, hogy 70-80-as serverre megyek, és észre se venni.
-
Apophis
őstag
Na megvolt a procicsere: X2 4600+ (Abit KN9 Ultra) --> E6750 G0 (Gigabyte P35-DS4). Eredmény: fix 100 FPS a monitorom és a játék maximumán a legtömöttebb német serveren. Más kérdés, hogy az X2-n is így kellett volna futnia, de legalább a probléma megoldódott. Remélem a TF2 is így megy majd (feltéve, ha lejön).
-
frame>24
addikt
Mellesleg igaz ez a rumor, hogy sok fanatikus gamer áttért az 1.6-ra, mert a source-ban az új patch elcseszi a hit-box-okat: nem veszi be a fejlövést (pl. távcsövessel), viszont a láblövést meg headshot-nak számolja? (én ezt ily drámaian még nem vettem észre, igaz, nem minden nap játszom)
-
sNORh
addikt
válasz
Blackhole13 #2722 üzenetére
szia
hát alapból nagyonkevés a memóriád
kellene neki vagy 1-2Gb DDR2 800Mhz-es ram tudom ajánlani a Geil Ultra-at 16000Ft 2x1Gb Dualkit.
dualcore felesleges szerintem mert nemhasznál 2magot de ráférne egy C2D E4400min.
meg egy 2600XT 24k. és megylesz minimum a 150fps
ezcsak 1 hozzászólás hallgassmeg másokatis, nemkötelező újh gépet venni egyből -
Blackhole13
senior tag
Hi
Counter Strike: source-ozok már egy éve, eddig teljesen rendben megvotlam a konfigommal/Intel P4 3ghz, 768 kingston memó, X800XT vidkártya/ de az utóbbi hónapban lement 20-25 fps-re ami néha még alacsonyabb.
1024×768-on és közepes/alacsony beállításon van minden, windows újratelepítés, új kártya driver, semmi nem segít.
Esetleg valami fps konfigot tudnátok ajánlani, egyeltán mi lehet a baja, vagy ez már ígymarad, marad az új gép.. -
Fáraó
őstag
Akkor a tegnapi beégés után
felteszek egy kérdést is:
Tegnap, mivel volt egy kis időm, meg szerettem volna nézni az ancients meccsét Source TV-n. Megvolt az IP, aztán csatlakoztam, majd megszakította azzal az üzivel, hogy nincs fent a cpl_mill. Feltettem a mapot, megint csatlakoztam, majd ismét bontott: azt írta ki hogy más a server mapja az enyémhez képest. Ez hogy lehet? Hogyan tudok Source TV-n nézni egy mérkőzést?A mapot a CS2HU-ról szedtem le, sztem nem hibás.
-
Fáraó
őstag
Nem tudtam, hogy ilyen mod is van
. Csak segíteni akartam...
Játszik még vki az alapjátékkal rajtam kívül?
-
C^^
őstag
-
moongoose
őstag
wc3 szerveren használható varázslatok és ultimate varázslatok tulajdonságairól,hol tudnék infót szerezni.
google nem igazán tudott választ adni... -
subicz11
csendes tag
Az a probléma hogy mindig ezt írja ki hogy Secure Connection Failed
A connection to the Steam VAC serverscould not be made.For troubleshooting network issues,please click the link below.Elkezdek játszani és kilép és ezt írja ki.És ilyenkor mit kell csinálni? -
Daweee
őstag
#2687?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest