Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
Ezért szerintem is megérdemelnének egy fegyelmit a corelnél, hogy nem lehet(ett) ezt változtatni (talán az X3 és felette lévő verziók már tudnak görgőre panningot). Ráadásul én Illustratorban dolgozom, Corellel csak ha nagyon muszáj, így automatikusan az Illu. viselkedésére számítok. Viszont Corel 12-ben észrevettem, hogy ha lenyomom az egérgörgőt (legalábbis nálam a görgő egyben gomb is), akkor zoom helyett panningol a Corel, ha a te egered is ilyen, akkor próbáld ki 11-ben, hátha.
Hogy Vistával működik-e, azt nem tudom, de van egy ilyen kis okosság, ami erre hivatott:
Mousewheel SCROLLING instead of zooming -
delta9
senior tag
vagy nem értem mit szeretnél, vagy baromira túlbonyolítod. kizoomolsz, hogy lásd a területet, ahová a vonal kell. bezier tool-t kiválasztod, egy click a vonal kezdőpontján, egy click a végpontján, mindkét vége elég, ha csak nagyjából van ott ahol szeretnéd. ezek után odazoomolsz mindkét végéhez, és a shape tool-lal pontosan a helyére rakod a végeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)