Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Keblemre!

Akkor ezek szerint te is rajzoltál még a Corel 2.0 -vel is?
P1-100Mhz -en, 8MB ram mellett nekem volt szerencsém hozzá. Nagyon gyorsan kevés tudott lenni a ram hozzá. Akarom mondani: álomgép lehetett fénykorában.
Érdekességképpen ez még nem kezelte a Ctrl+C, Ctrl+V illetve Ctrl+X kombókat. Helyette olyan OS/2 -szerű Shift+Ins, Shift+Del -szerűség volt. -
Pacák
senior tag
Emberek, hol tartunk most verzószámok terén?
Most a cégnél a 11 -es van meg Mac -re. PC -s verzió is van valahová megvéve, csak más területen (nem a grafikán) használják szerencsére.
PC -n a 2.0 is volt a kezem alatt, de igazán a 4.0, 5.0 volt az, amin megtanultam anno. Igen, volt olyan, csak ott még asszem nyakatekert módon a Shift+Ins ill. a Ctrl+Ins volt a Ctrl+C ill. a Ctrl+V.
A 9.0 volt ott az utolsó,a mit láttam.
Csak azért kérdezem, mert a az exportnál az eps -t következetesen pixelesen exportálja a 11 -es verzió Mac -en. Lehet, hogy ez még egy nem létező feature ebben a változatban?
Vonalas eps export csak pár verzóval arrébb van?
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Effektív munka..
Amikor kénytelen vagyok Corelből kivenni valamit, szembesülök vele, hogy csak pixeles eps -t tud exportálni. Egy vonalas program nem vonalas eps -t ment.
Mától adobe illustrator formátumba mentem a cuccot. Onnan meg átteszem eps -be. Azt már megeszi minden: Freehand, Photshop, Quark, Illustrator meg még kismillió dolog. És erre csak ma jöttem rá, mikor kínomban elkezdtem tallózni az egyetlen példény corel draw -ban, ami megvan nálunk Mac -re.
Nálunk is szanaszét futnak a grafikusok, mikor kiderül, hogy egy ügyfél corelben küldi az anyagát. De már én is csak ős PC -s koromból emlékszem az alapjaira.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Reklámblokkolók topikja
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vonalas eps export csak pár verzóval arrébb van?