Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagor1
csendes tag
-
Bagor1
csendes tag
-
Bagor1
csendes tag
Az egész egyben van, nincsenek benne külön vonalak. Vektorgrafikus, de nem darabokból áll.
Ahogy néztem, a bézierrel tudom majd a legegyszerűbben végigvenni az alakzatokat, ott tudom mellette görgetni az ablakot. Az Összekötővonalat használva hiába állok meg görgetés után, nem rajzolja ki a képet, üres fehér képernyőt látok. Ahogy inaktiválom az Összekötővonal eszközt egy ESC-kel, kirajzolja. Szóval marad a bézier, sarkonként összekötöm mindet. -
Bagor1
csendes tag
Szerkesztés / Kijelölve minden/... -> Kitöltés verzióval?
Konkrétan semmi.A nagyítás alatti oldalmenüben megtaláltam az Összekötővonal eszközt, amivel egyesével ki tudok jelölni területeket, de ez baromi macerásnak tűnik, főleg, mivel ha felnagyítom a képet akkorára, hogy pontosan eltaláljam az egyes sarkokat, akkor csak az aktuálisan a képernyőn látható területtel tudok dolgozni - ha görgetem a képernyőt, ott nem rajzolja tovább az alakzatot. Ez normális amúgy?
-
Bagor1
csendes tag
válasz
jhos910
üzenetére
Visszatértem az átszínezős problémával. Végül nem is pdf az átszínezendő állomány, hanem dxf.
Egy vektorgrafikus ábra, tele fura alakú 3-4-sokszögekkel. Ezeket kell 100% fehér ill. 100% fekete színnel beszínezni.
A program, amiből a dxf-et exportáltuk, nem tud más formátumba vektorgrafikusan menteni.Tudna valaki segíteni az átszínezésben? Vagy ha egyszerűen elmagyarázható, hogyan tudom Corelben pontosan kijelölni az egyes alakzatokat?
Van valami varázsló, ami egy külső keretig kijelöli a bezárt területet? -
Bagor1
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki? Egy PDF-ben kellene bizonyos helyeken szürke színt feketére cserélni. Photoshopban fél perc alatt megcsináltam, de az elmentett PDF már hibás. Gondolom a vektoros Corellel lehet ezt jól megoldani, de nincs Corelem, és sosem használtam.
Előre is kösz, ha valaki bevállalja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-roller topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és ezerszer