- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Ja értem! Ezt benéztem, valamiért a 2017-est az X7-el kapcsoltam egybe. Most látom hogy megint nevezést váltottak Corelnél, nem X9 hanem 2017 lett az új verzió.
Akkor csak annyit tehetsz, hogy fent hagyod a 2017-et is és abból visszamented X8 formátumra.
Vagy vársz egy következő update-re, hátha kijavítják. Update 1-et gondolom felraktad és nem segített. -
zeusz55
senior tag
Nekem sima gamer kartyam van vagy 6 evvel ezelotti... milyen a comfigod? Szerintrm ez a problema inkabb ram problema lesz mintsem vga. Nezd meg hasznalat kozben mennyi a szabad ramod. Ha 60-70%alatt van akkor lagolhat... nalam a tracelt kepeknel ha 30 000 nel tobb pont van ott szokott lagolni ... de az nem is normalis pontmennyiseg :-D En 4gbvel hasznalom alt olyan 30-40 %os terheltseggel... persze rajzolaskor nincs ezer mas dolog megnyitva. Jah es a rendszer ssdn van a corellel egyutt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest