Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Ja értem! Ezt benéztem, valamiért a 2017-est az X7-el kapcsoltam egybe. Most látom hogy megint nevezést váltottak Corelnél, nem X9 hanem 2017 lett az új verzió.
Akkor csak annyit tehetsz, hogy fent hagyod a 2017-et is és abból visszamented X8 formátumra.
Vagy vársz egy következő update-re, hátha kijavítják. Update 1-et gondolom felraktad és nem segített. -
zeusz55
senior tag
Nekem sima gamer kartyam van vagy 6 evvel ezelotti... milyen a comfigod? Szerintrm ez a problema inkabb ram problema lesz mintsem vga. Nezd meg hasznalat kozben mennyi a szabad ramod. Ha 60-70%alatt van akkor lagolhat... nalam a tracelt kepeknel ha 30 000 nel tobb pont van ott szokott lagolni ... de az nem is normalis pontmennyiseg :-D En 4gbvel hasznalom alt olyan 30-40 %os terheltseggel... persze rajzolaskor nincs ezer mas dolog megnyitva. Jah es a rendszer ssdn van a corellel egyutt.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest