- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
kuyarashi #3385 üzenetére
Igen, a színpaletta, transform panel nagyon jó. Azt is be tudod állítani melyik irányba növekedjen, vagy hány duplikációt.
Nekem sosem fagy. Kivétel volt amikor valami canvás pdf-et próbáltam behúzni, na olyankor volt hogy kiakadt. De amit elejétől én szerkesztettem, abban nem volt hiba.
Ami sokáig tart, az pl a sorszámozás, ez csak egy magon megy, de nem fagy, látom hogy teli a proci egy szála és megeszi az egész memóriát.
Néha a trimmelés nem működik ahogy szeretném, megcsinálja gyorsan, de még sincs szétvágva rendesen, manuálisan kell pontokat kitörölni hogy jó legyen.
Hogy egy máshol megnyitott fájlt nem enged kitörölni, átnevezni, az nem Corel sajátság. Ennek így kell működnie egy normális oprendszerben. Fura is lenne, hogy Te dolgozol valamin, valaki meg a hálón kitörli alólad. Megnyitni egyébként meg lehet másik gépen is ugyanazt, szól is hogy már valahol nyitva van, ha menteni akarod mentsd el más néven.
Szerintem semelyik program nem tud ilyet, hogy ketten dolgoztok egyszerre egy fájlon, ha te jobbra teszed a másik meg balra, akkor most melyiket fogadja el?
Nekem a kijelölés, méretezés Illuban bonyolultabb, de lehet ez egyéni preferencia. Nem értem mit kell ezzel birkózni Corelben??? Egy objektumot, többet, területet, alatta levőt, groupban lévőt is pofon egyszerű.
Igen, cdr-t semmi sem nyit meg a corelen kívül. Nem is kell másban megnyitni, ha itt csinálsz mindent.
Vannak rétegek, de igazából tényleg nem használjuk. Nincs mire. Ami egyedül hasznos az a master layer, ami minden oldalon látszik. Minek a réteg, ha minden objektumot egy kattintással ki tudok jelölni? (Tulajdonképpen minden objektum egy külön réteg.) A PS-ben engem ez inkább zavar, hogy minden egy másik rétegen van. Talán egyszer használtam, amikor egy prosi angol+magyar nyelven is volt, hogy a 2 rétegben a 2 szöveg. De mivel a 2 szöveg nem egyforma hosszú, ezt is egyszerűbb lett volna 2 külön doksiban
Ez az egyéni véleményem, nem kritika akart lenni, másnak lehet más tapasztalata
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest