Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #177 üzenetére
kedves Dexter,
megint jövök a hülye kérdéseimmel. Az történt, hogy megvan már a Distiller nevű program. És próbáltam vele megnyitni a ps. fájlomat. Csakhogy nem sikerült. Mivel egyből elkezd belőle pdf-et csinálni, de az 30 perc alatt nem sikerült neki, úgyhogy inkább bezártam az egészet, mert felidegesített.
Nem hittem hogy egy ilyen kis ps. ekkora gondot tud okozni. Én azt hittem hogy ez sokkal könnyebben megy. Ugyanis a postscript fájlokról én úgy tudom hogy azok mindennel kompatibilisak, exportálhatóak, importálhatóak, azt csinálhat az ember vele amit akar, erre meg kiderül, hogy utólag meg sem tudom nézni. És ha importálható, akkor miért nem tudja a corel sem beimportálni. Ezt nekem magas
Distillerhez nem értek, most látok ilyet először, de ha egyszerűen el tudod mondani az instrukciókat hogy mit csináljak hogy megnyissa a ps-emet, akkor lécci írd le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest