Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
kedves Dexter,
megint jövök a hülye kérdéseimmel. Az történt, hogy megvan már a Distiller nevű program. És próbáltam vele megnyitni a ps. fájlomat. Csakhogy nem sikerült. Mivel egyből elkezd belőle pdf-et csinálni, de az 30 perc alatt nem sikerült neki, úgyhogy inkább bezártam az egészet, mert felidegesített.
Nem hittem hogy egy ilyen kis ps. ekkora gondot tud okozni. Én azt hittem hogy ez sokkal könnyebben megy. Ugyanis a postscript fájlokról én úgy tudom hogy azok mindennel kompatibilisak, exportálhatóak, importálhatóak, azt csinálhat az ember vele amit akar, erre meg kiderül, hogy utólag meg sem tudom nézni. És ha importálható, akkor miért nem tudja a corel sem beimportálni. Ezt nekem magas
Distillerhez nem értek, most látok ilyet először, de ha egyszerűen el tudod mondani az instrukciókat hogy mit csináljak hogy megnyissa a ps-emet, akkor lécci írd le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- További aktív témák...
- DXRACER Prince L gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Új, Aktiválatlan iPhone 16e 128GB - (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest