Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tendd
tag
A monitorom nem kalibrált. Készítettem még egy képet, mert a fent linkelt képeket a munkából vágtam ki és nem teljesen vörös színek, ráadásul színátmenet...
De mostanin már 100% vörös. PS megnyit (CMYK), kitöltés vörössel, printscreen. Corel megnyit (icc profil nyomdai feldolgozáshoz bekapcsolva), kitöltés vörössel, printscreen. Corel kép mentése pdf/x-1a, adobe-ban pdf megnyit, printscreen.
Mindhárom printscreen-t bedobtam ps-ben (RGB) egy lapra, így tökéletesen megtartja azokat a színeket amit az egyes programokban láttam a monitoron - ps-ben, corel-ban, pdf nézegetőben - Jól látszik, hogy nagyok az eltérések. Corelban a vörös, narancsként jelenik meg. De miután elmentem pdf-ben már rendben is van. Szinte tökéletesen egyezik ps-ben látott színnel.
És ha ez nyomtatva olyan lesz mint amit corelben látok icc profil alkalmazása mellett, az egyáltalán nem jó, mert az narancs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest