Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedig a tipográfiára nagyon figyelj oda! Nagyon fontos!
Iszonyat förmedvények kerülnek ki némely ''grafikai stúdió''-ból. Hozzám is hoznak néha pl. olyan névjegykártyákat, hogy elhányom magam. 5 féle font, egyik cikornyásabb, mint a másik, és mondja, hogy pont ilyet szeretne. Mondom neki, hogy ez csúnya, meg olvashatatlan. Legtöbbet sikerül lebeszélni, de van, aki nagyon okos, és nem lehet meggyőzni. Annak azt szoktam mondani, hogy megcsinálom, csak ne árulja el senkinek, hogy én voltam -
bebean
aktív tag
igen sajnos nem sokat er az ilyenekkel az ember. en sajna 4 evet pocsékoltam el (ott erettsegiztem), aztan mikor tenyleg dolgozni kellett vettem egy quark könyvet, aztan abból tanultam meg a dolgokat. de ha lelkes vagy akkor nincs gaz. van rengeteg jo photoshop trükkös oldal is stb. tehat sokmindenre rajöhetsz magadtol, kis segitseggel... bocs az offokert mindenkitol.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest