Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RiverNile
csendes tag
Üdv!
Tudnátok segíteni abban, hogy van nekem 2db (35oldalas) munkám, amiben a szépszámú text objektumok olyan betűtípussal készültek el, ami nincsen alapból a windows fontok között, (a munkámat használnám több gépen is) de az történik, hogy hiába telepítődött a windows fontok közé a hiányzó font, a corel kérdezés nélkül behelyettesíti a Panose Substitute beállított betűtípusával, megnyitott állapotban egyenként át tudom állítgatni a texteket, mert az eszköztár legördülő menüjébe ott van, csak ez így egyenként nagyon durva. Nem tudom, hogy lehetne globálisan? És hát tud nekem valaki választ adni arra, hogy mit hibázhattam és mi a helyes menete ennek? Szóval, ha ott van a legördülő menüben, akkor miért a helyettesítő betűtípussal nyitja meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest