- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy Worldböl másolok egy szöveges táblázatot, és azt beillesztéssel a Corelbe illesztem be, mert a szöveg vektoros lesz, és ez miatt a felbontás jó. ezt szeretném Indesign-ba berakni, de a fehér hátterek előtte kiszeretném szedni, mert van vjzjel a kiadványon és átlátszónak kell lennie a táblázatnak. A Corelbe sehogy nem jövök rá hogy tudom kiszedni a fehér hátteret,
az objektumból. Csak Photoshoppal ha kijelölö a fehér hátteret, és tőrlöm, de akkor romlik a beilleszteni kíván támlázat minősége.
Van ötlet valkinek hogy tudom ezt megoldani?
Próbáltam Corelben vektorossá alakítani de úgy meg nagyon gagyi. Exceles táblázat tartalommal.
Köszi ha van ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Foxpost
- ZIDOO médialejátszók
- Robogó, kismotor
- NVIDIA® driverek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest