- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face #170 üzenetére
Valószínű engem ez azért nem foglalkoztat annyira, hgyo mi lesz ha utánrendelnek, mert ez még nem igazán fordult elő itt nálam
Én inkább egyszeri munkákat csinálok. Van visszatérő meló, de az egy reklámújság. A háttérszín az ugyanaz, de a képek mindig mások, de azt nincs mihez hasonlítgatni. A háttérszínt meg el tudja találni ez a nyomdász is a romayorral.
És ha mutatok neki egy nyomtatot, (akár egy tintasugarassal készültet), hogy olyat akarok, akkor azt is megtudja közelíteni hellyel-közzel.
Ha esetleg visszatérő megrendelésem lenne, és pont ugyanolyat akarnak, és nem azt kapják, és nekik az nem jó, akkor megmondom hogy nyugodtan el lehet vinni egy nagyobb nyomdába, de anyagilag az nekik nem lesz jó
De persze egyértlemű, hogy a 4 werkes gép az mindennél jobb, osztom a véleményt, de nekem arra nincs keret, hogy vegyek egyet, és arra sincs, hogy azzal csináltassam a dolgaimat, mert én így sokkal jobban járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest