- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Hahajj! A nyomda ördöge.
Hosszú évek tapasztalata: magyarországi nyomda két nem egymást követő műszakban nem tudja ugyanazt a színt produkálni... Persze ott, ahol olyan négywerkessel dolgoznak, ahol elektronikusan eltárolják az adott munka beállításait, kisebb a tévedés lehetősége. De valahogy kevesebbet keresek rajta.
Nagyon rajta kell lenni, meg kell találni azt a SZAKEMBERT, aki ezt az igényt a legjobban meg tudja közelíteni. Én szoktam nyomatni olyan nyomdával is color melót ahol 1 werkes romayor van. Persze ismerem a gépmestert 8 éve
És mindig van színminta, vagy előző nyomat, amihez állítja a terhelést vagy proof.
Örülök, hogy nem egyedül osztom az észt, mert öreg vagyok már és bár szívesen segítek, lehet, hogy be vagyok már gyöpösödve. Túl rég nyomom egyedül a rokkendrollt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest