- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Érdemes lenne kipróbálnod az X5 színkezelését
Sokan panaszkodtak arra, hogy gagyi, pedig csak egyszerűbb volt beállítani a konkurenciánál, ezért tűnt annak. X3 felett egész jó a színkezelése, ha valaki rendes színprofilokkal dolgozik. Az X5-nél azonban a "gagyi" kinézetet megszüntették és átalakították, így már az Adobe színkezelési rendszeréhez hasonló profi kinézetet kapott.
Tény: több mindent be lehet állítani, viszont a kezdőbbek a színkezelésben nagyon elvesznek, ha nem alapbeállítással dolgoznak. Érdemes belekukkantani, amikor én először láttam (2-es CorelDRAW óta használom a terméket), leestem a székről első pillanatban, és azt gondoltam, hogy kész, innentől a mezei irodistáknak annyi.Tény és való: a színtant általában külön tanítják egyetemeken, tehát ez soha nem az a terület volt, ahol csak egyet kattintunk és már minden a helyén van. (nekem volt ügyfelem, aki piros papírra fehéret szeretett volna nyomtatni CMYK proof nyomtatóval). Aki a színtanban kicsit is járatos, az tudja, hogy mi volt az eredmény
és miért. Az ötlet persze jó volt, az információ hiánya azonban csak bosszúságot okozott neki és azt hitte, ez megint egy Corel bug
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest