- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Érdemes lenne kipróbálnod az X5 színkezelését
Sokan panaszkodtak arra, hogy gagyi, pedig csak egyszerűbb volt beállítani a konkurenciánál, ezért tűnt annak. X3 felett egész jó a színkezelése, ha valaki rendes színprofilokkal dolgozik. Az X5-nél azonban a "gagyi" kinézetet megszüntették és átalakították, így már az Adobe színkezelési rendszeréhez hasonló profi kinézetet kapott.
Tény: több mindent be lehet állítani, viszont a kezdőbbek a színkezelésben nagyon elvesznek, ha nem alapbeállítással dolgoznak. Érdemes belekukkantani, amikor én először láttam (2-es CorelDRAW óta használom a terméket), leestem a székről első pillanatban, és azt gondoltam, hogy kész, innentől a mezei irodistáknak annyi.Tény és való: a színtant általában külön tanítják egyetemeken, tehát ez soha nem az a terület volt, ahol csak egyet kattintunk és már minden a helyén van. (nekem volt ügyfelem, aki piros papírra fehéret szeretett volna nyomtatni CMYK proof nyomtatóval). Aki a színtanban kicsit is járatos, az tudja, hogy mi volt az eredmény
és miért. Az ötlet persze jó volt, az információ hiánya azonban csak bosszúságot okozott neki és azt hitte, ez megint egy Corel bug
Új hozzászólás Aktív témák
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest