Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
ezt a gamma loadert majd megkeresem, vagy megkerestetem valakivel, lehet hogy van benne igazság, nem tudom, én ehhez már kevés vagyok
Ha a photoshoppal mászik fel a gépre, akkor a photoshopot kellene újratelepíten? Vagy mit csináljak vele? Ha megtalálom, akkor sem tudom hogy sérült vagy nem.
Az biztos hogy a corelek nem zavarják egymást. Ezt abból gondolom, hogy a 11-est kb félévig úgy használtam, hogy csak 11-es volt, mert én akkor a 9-est leszedtem. És a 11-es úgy romlott el, hogy nem volt mellette másik corel fenn.
A 12-es mellett viszont fent volt a 9-es. De nem hiszem hogy ez lesz az oka.
Valaki azt mondta, hogy ez a corelnek egy programhibája, és nincs rá megoldás, csakhogy én ezt azért nem hiszem el, mert akkor minden második ember találkozott volna ezzel a problémával. De tudtommal nagyon kevesen vagyunk....
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- LEGO klub
- Milyen házat vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő