Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Aktív témák
-
Nortid
aktív tag
Felénk (BP. 17. ker) a környéken egy számtechbolt van, bementem hogy kéne paszta meg minden... Palikám kijön vmi drogostűvel hogy 200Ft lesz... Mondom jólvan, hazavittem, vga-ra használom, a cpu-mon pedig ami előtte volt szürke meg a mostani keverése van mert szereléskor véletlen rákentem a pulcsimra, és újra kellett volna tenni, ugyhogy leszedtem egy késsel a pulcsimról és a maradékot ennek a 200Ft-osnak a maradékával (amihez szét kellett feszíteni a fecskendőt) tölöttem ki.
Ez a ''paszta'' úgy néz ki mintha fehér, folyós takony lenne! A dolbozára ez volt írva:
''Hűtőzsír.'' a többi hely fekete, sé semmi más, se márka se semmi nem volt rajta!!
De ki tudja?! Lehet, hogy ez jó paszta csak nincs neki reklámja!

Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Felénk sehol se lehet kapni...csak rendelésre...

de okosan és szerencsésen válogattad akkor össze hozzá a procit és a ramot is! Király!