Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
LOL.
12 elmegy 21''-nak is..Vga driver még nem volt fenn, és lejebb volt véve a felbontás..rettentő egyszerű..
''Tök vicces'' , jah egyszerűen csak prime-t néztem, egyáltalán nem volt szó hogy bármilyen listára teszem és annak mik a feltételei..pff, ismét lol.
Mivel eszembejutott hogy nem volt rajta az aktuális Mhz,ezért csináltam egy képet utána, ha észreveszed egyezezik a fesz is
Ennyi..
Mert nem szokásom, csak mostanába verifiedet csinálni, és most fennt is van a legfrisebb..
Egyébként meg nem szoktam frissíteni,mivel mindegyikből ugyanazt kiolvasom..
Különben is mit érnék egy hamis eredmény feltöltésével

Annak semmi értelmét nem látom
,nem szokásom az önáhíttatás, és mások megtévesztése..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,nem szokásom az önáhíttatás, és mások megtévesztése..