Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
válasz
he7edik.
üzenetére
hali!
bár én még kicsi vagyok, de az a véleményem, hogy ha megteheted, feltétlenűl megéri a 6600! A 6600 ast is lehet tuningolni szépen, de a 4 mega cache igen is érezhető és ezt már egy enyhe tuninggal (zaj, hő, kockázat, stabilitás) is magasabbra tudod húzni mint a 6hármast küszködéssel!
szvsz
''csak'' még azt is ved számításba, (én is bele estem abba a hibába, hogy elöször nem,)
hogy mind a két procihoz elengedhetettlen a jó táp és a jó hűtés. Mondjuk egy jobb táp egy 20as alaphangon, egy jó hűtő pedig saccperkábé egy 10 es. (Persze ha nem vagy Te is Beteg
) -
Zull
senior tag
válasz
he7edik.
üzenetére
En belefeccolnek... Bar ez szemelyes... En azert mert a 4mb L2 cache meg kesobb jol johet, nemcsak alkalmazas szinten hanem pl az eladaskor is... Es memoriabol se mind1 hogy miet veszel... Sztem egy markasabb es jobb 800assal siman elboldogulsz... De vard meg a ''nagyok'' valaszait is

Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)