Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
-
Lalaboy
őstag
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
nemtudom mit kellett volna benéznem, én a DS3mon a vdimm-et ugy csináltam h bios-ban 1,8v belőve, vdimm megforraszt (persze nem on the fly
), utána ugye kell neki a cmos, majd egyböl 1.9-en indul, szépen elindult a win és feltekertem 2.5-2.6 körülig, nem kapcsoloval hanem a trimmert akkor állítottam be.. nem lett semmi baja, szóval nem tapasztam a fentieket, semmi power off.. de lehet h a DS4-ben már jobban kiforrott ez a funkció nemtudom.. -
-
-
-
-
Daffy
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Csao
Lenne kerdesem hozzad.
Adott egy core2duo E6400,egy Intel DP965lt alaplap es 2X1GB 667-es memoria.A kerdesem az hogy miert nem tudok egy dekat sem emelni az FSB-n?
Leven hogy a biosban nem is latok meg csak lehetoseget sem erre.Azert kerdezem Toled mivel valoszinuleg tobb alaplapot piszkaltal mint En.Tuningoltam mar de most feladtam es inksbb kerdezek mielott hulyesegeket allitgatok.
Koszi a valaszt elore is
Daffy -
vazimódó
senior tag
Nincs még semmi hír arról hogy mikor jönnek ezek a csodalapok?

Én is jobban járnék vele,6-os szorzóval a 600FSB az már elég kellemes lenne.
Jelenleg a DQ6-al 500FSB-nél tartok.Mondjuk azért ez sem rossz,csak sajna a procit eddig még nem sikerült rávennem,hogy 4Ghz-en menjen.
-
-
-
LOL.
12 elmegy 21''-nak is..Vga driver még nem volt fenn, és lejebb volt véve a felbontás..rettentő egyszerű..
''Tök vicces'' , jah egyszerűen csak prime-t néztem, egyáltalán nem volt szó hogy bármilyen listára teszem és annak mik a feltételei..pff, ismét lol.
Mivel eszembejutott hogy nem volt rajta az aktuális Mhz,ezért csináltam egy képet utána, ha észreveszed egyezezik a fesz is
Ennyi..
Mert nem szokásom, csak mostanába verifiedet csinálni, és most fennt is van a legfrisebb..
Egyébként meg nem szoktam frissíteni,mivel mindegyikből ugyanazt kiolvasom..
Különben is mit érnék egy hamis eredmény feltöltésével

Annak semmi értelmét nem látom
,nem szokásom az önáhíttatás, és mások megtévesztése..
[Szerkesztve] -
-
Sztem mindenki tegye be azt amit akar..
Nem akarom, ismét csak az xs-t fényezni de megtetszett az a listafelépítés, csak ott lusták frissíteni
Szval:
Lap/Proci/ Cpu-z/Superp1/ (dual)Super pi 32M/ (dual) prime/.
Pl nálam:
Conroe 6600:
Gigabyte DS3 / Intel Conroe 6600Es/ Superpi1M 4014Mhz 1,5v / Dual prime 3500Mhz 1,31v.
Látom megelőztél. Sztem elég ha a kimért feszt írod,mindenki amit tud..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
Semmit sem jelent!

10-20-30ks tesztekre a legérzékenyebb pl. egy core 2 3200on 1óra 20perc után ér el a 20k-ig.
Nálam pl. 1.225V-ról 1.26V-ra kellett emelni a procifeszt, hogy bírja a 20kt 3200on!
De a régi P4ek és a Dual Core 930asom is ezekre az értékekre volt a legjobban kibukva tuningkor!
Jah és ez is small fft!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, könnyen vagytok ti olyan ramokkal... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.miordenador.com/info/aerocool/img/aeroengine-jr.jpg)

Akkor ''kothetem fel a gyatyaszarat!''