Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
H a picsbe ne lehetne!
Az ECS kövületemet is, de mér régebbi CUSL2-C-t is win alól frissítettem. Ha fagy a rendszer sanyi az alaplapnak is ( a régienknek legalábbis), de gy kis rizikó mindig belefér!
De a progit azt a honlapjukról sezdtem le, így ha ott nincs, akkor biza sux... -
_ak_
addikt
Köszönöm az infokat!

-
_ak_
addikt
válasz
varga911
üzenetére
És lehet tudni, h melyik a jobban sikerült széria és melyik a kevésbé?
Mármint hol találhatok tippeket ez illetően. Amúgy 6750 vagy q6600 érdekelne, plusz egy kérdés, asus silent square-el meddig lehet elmenni mondjuk q6600 tuningban? Tom tom a ph-n is van teszt, de az a 3. teszt és amit látok a hűtőről és eddig ellnetmondásosak voltak az eredmények... -
_ak_
addikt
Gondolom még most is igaz, h a dobozos procik általában jobban tuningolhatók nem? Van esetleg vmi egyéb módja olyan core2 kiválasztásnak ami segíthet tuningban jobb példányok kiválasztásában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Filmvilág
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Indul a ChatGPT Health
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az ECS kövületemet is, de mér régebbi CUSL2-C-t is win alól frissítettem. Ha fagy a rendszer sanyi az alaplapnak is ( a régienknek legalábbis), de gy kis rizikó mindig belefér!
De a progit azt a honlapjukról sezdtem le, így ha ott nincs, akkor biza sux...
Mármint hol találhatok tippeket ez illetően. Amúgy 6750 vagy q6600 érdekelne, plusz egy kérdés, asus silent square-el meddig lehet elmenni mondjuk q6600 tuningban? Tom tom a ph-n is van teszt, de az a 3. teszt és amit látok a hűtőről és eddig ellnetmondásosak voltak az eredmények...