Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
solikka
csendes tag
Core 2 Duo E6400 procimat felvittem 2,13 ról 3,2 GHz-re! Ez csökkenti az élettartamát?Ha igen, mennyire? ( hőfok maximális terhelésel is csak 50°, feszt nem emeltem)
-
solikka
csendes tag
valaki a #7300-ra válasz please!
-
solikka
csendes tag
A hűtőt 2 napja tisztitottam, bár sét nem szedtem csak a port kiszedtem belőle!
amugy ha leszedem a ház oldalát akkor 3-4 fokkal kevesebb lesz!Szerintetek ha a gyári hűtőt lecserélném mondjuk egy Hyper Tx2-re , akkor mennyit csökkenne a hőfok? (Most 40-45 terhelés nélkül és 62-67 terhelve!)
-
solikka
csendes tag
Üdv!
Az normális hogyha a Core 2 Duo E6400-am terheletlenül 40-45°, terheléssel pedig 62-67°?
Sajnos a házamon csak egy venti van, a procin meg gyári hűtő van.Másik: Felvittem az FSB-t 266 ról 330-ra és már 75° köről volt a proci! Szerintetek egy jó procihűtő mennyit javítana a helyzeten? És milyet ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De ez hány fokot számíthat? Elég a lehető legvékonyabb réteg a procira?