Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Na erről jutott eszembe(még jó hogy előkerült ez a téma) egész kiment a fejemből hogy rákérdezzek egy két dologra én is! Az én procimnak az alap Vid az 1.38xx valamennyi, na most én is szeretem autón hagyni, és az van hogy így ad neki 1.34xx-et, ami betöltés után is ennyi, és húzva is! Terhelésnél még húzott állapotba is a Vdrop 0.01-2 átlagnak az everest 0.01-et ír, és a többi progi is ezeket adja ki. Tehát az enyém sem ad + feszt húzáskor(a régi Asus sem adott+ feszt, viszont az megadta az alap Vid értéket, de ledroppolt 1.25-27-re) Ezek szerint akkor elég jó kis lap ez, na meg a proci is hogy ennyivel is így megy! Ha jó az okoskodásom akkor nagyon valószínü hogy menne ez sokkal többet is mármint alap Vid esetén

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest