Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
zoo8800
üzenetére
Á! Szerintem már lehet találni, csak nem gyakran..., tudod, ez sem mai gyártmány..., gyorsan devalválódnak. Már láttam EvO-t is ebből a típusból, nem tudom, mi a differencia.
Sőt! Mondok valamit: 2450rpm
(Alaplapban Turbo mode...) - a zaj nem izgat annyira, de egyáltalán nem hangosak, inkább halkan sustorognak csak, nem zavaró.
Az biztos, nehéz egy dög. Egyet javasoltak, mikor nézelődtem hűtő terén - le is teremtettek, hogy Codegen 350-hez és gyárihoz 7300-as (akkor még) processzort csaptam és próbálgattam 4,0ghz-vel, persze 1x indult csak el így, szerencse, hogy nem ment gajra
Amúgy az előző (C0) 8400-ast volt, hogy meglökte az előbb említett páros szépen 80-85 fokra is loadban
Szinte bűnszámba megy.
(Most, az új Hipro szervertáppal aztán..., ha valakinek nekidobnám, nem ott maradna egy ideig
)
Annyit veszek észre, hogy Asus-ra sokkal stabilabban illeszkedik (beleállt, mint a cövek), az Abiton lifegett kissé.
Amennyiben fel tudom venni a kapcs.-ot végre (ezen küzdünk már páran napok óta
) a mostaniak eladójával, akkor GSkill vagy OCZ, talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Gitáros topic
- Steam topic
- Diablo IV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó INTEL Core i9-13900K 3.0GHz LGA-1700 BOX BX8071513900K
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK!
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Alaplapban Turbo mode...) - a zaj nem izgat annyira, de egyáltalán nem hangosak, inkább halkan sustorognak csak, nem zavaró.
Szinte bűnszámba megy.
)