- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
látod, ez a baj veled. azt hiszed a ramom védtem, közben meg csak azért szoltam, mert hülyeséget irtál az árakkal kapcsolatban. a kingmax inkább 16-17, ha már az uj áraknál tartunk és a ballistix 23, de neked azért 2x-es árkülönbséget kell prédikálni.
nem a saját portékám fényeztem és ezt kellene megérteni végre... a ramguru jellemzöt meg nem én akasztottam a saját nyakamba, sött nem is én állitottam, hogy nagy ember vagyok itt. persze könnyü ilyesmikkel dobálozni
kompromisszumképes ember vagyok, de a hülyeséggel nem áll szándékomban megalkudni. azt meg, hogy az iq-m negativ azt az eddigiekböl hogy szürted le nem tudom, de legalább örömömre szolgált látni, hogy 3-ig el tudsz számolni, vagy ezt tetemes listát a word számozojával sikerült igy megszerkeszteni? 
mod: utálom, hogy mindig csak a balhé...

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem a saját portékám fényeztem és ezt kellene megérteni végre... a ramguru jellemzöt meg nem én akasztottam a saját nyakamba, sött nem is én állitottam, hogy nagy ember vagyok itt. persze könnyü ilyesmikkel dobálozni
kompromisszumképes ember vagyok, de a hülyeséggel nem áll szándékomban megalkudni. azt meg, hogy az iq-m negativ azt az eddigiekböl hogy szürted le nem tudom, de legalább örömömre szolgált látni, hogy 3-ig el tudsz számolni, vagy ezt tetemes listát a word számozojával sikerült igy megszerkeszteni?