Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
autóval sem. a ramoknak az ajánlott 2.1v-ot adom. de úgy néz ki, mintha nem a ramok csinálnák, mert ha ugyan így 1000-ren hajtom őket csak 3000mhz vagy 2800mhz-es cpu mellett akkor semmi gond. lehet hogy nb vagy sb feszt kéne adni? bár már azt is próbáltam hogy mindennek adtam egy kis plusz feszt és ugysem akarta az igazságot. ki fogom próbálni még 4*1 giga crucial ballistix-el is. arra is gondoltam, hogy esetleg a 420w-os enermax lenne kevés? nade ramcsere miatt?? néztem az aláírásod egyébként épp most a g92-es topikban és akartam is privátot írni ezügyben, hogy nálad mi a helyzet de aztán benéztem ide és láttam, hogy pont te válaszoltál.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tenisz topic
- Formula-1
- Le Mans Ultimate
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Gumi és felni topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel I7-10700k
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest