Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
zoo8800
üzenetére
Na igen...
Nem is ez a gond, inkább az, hogy az volt a válasz, hogy az elbírálása még nem zárult le, nem biztos, hogy el lesz fogadva, ill. kérdéses, hogy megfelelő-e.
Kérdem én is..., akkor minek van minta, - amit személyesen, nekem küldtek át -, hajszálra egyezik a tesztem a mintával, ezt 5mp alatt is meg lehet állapítani..., nem kell hozzá akadémiai fokozat.
Az engem is hidegen hagy, hogy mikor kerül fel (bár nem akkora szám az..., készítettem már pár honlapot magam is - ráadásul flash lapokat, amitől óvjon az Ég mindenkit -
, van vagy 10 kattintás "per Kopf" ez a "komplikált" művelet), inkább csak az elfogadás menete zavar, bár már egyre kevésbé.
Kösz, zoo!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- LG LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest