Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon
üzenetére
Na meg is néztem hogy melyik milyen, a tesztekbe! Kár hogy a 3DMark03 nem volt benne, mert én arra lettem volna a legjobban kíváncsi! Láttam egy tesztet az E 2160-ról, és azokban nem igazán domborított alapon ketyegve, de a 03-ban még 3.15-re húzva se(a márkok úgy tudom kihasználják mind a két magot) nem tud sokkal többet a 2x1.8, mint az 1x3.6 Multkor gondolkodtam hogy veszek egyet a mostani helyett, de még szerencse hogy előtte benéztem az 5000-es topikba! Csak azzal meg most várnom kell, mert drága, és elegem van a szárazkenyérből és vízből

Ja a 03-ba átléptem a bűvös határt, de nem órajel emeléssel, hanem csökkentéssel VGA ram!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest