- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS P5W64WS alaplapom benne egy Core 2 duo E6300-as procival és van két CSX memória modul 2X1GB felállásban.
FSB 400-on a proci pont egy gigával a gyári értékek felett üzemel 2.8 körül. Ilyenkor a FSB
AM arány 1:1 és a memóriák 800 mennek 4-4-4-12-es időzítésekkel. Ám mostanában a Vista kékhalállal eldobja magát, és azt javasolja hogy futtassam le a beépített memória tesztjét. Le is futtatom, talál is hibát rendesen. Pedig tudom, hogy a ramnak semmi baja. Onnan tudom ezt hogy a gépet visszaállítva alapra hiba nélkül lefut a teszt. Ám ilyenkor a FSB
AM arány 2:3 mert a ramokat 800Mhz-re kapcsoltam.
Kérdésem egyrészt, hogy mi okozhatja a Vista kékhalálát, másrészt mennyire nagy baj az hogy nem 1:1 az FSB
am arány, miben jelentkezik ez, érdemesebb-e inkább mégis 1:1-ben hajtani őket?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4678
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
AM arány 1:1 és a memóriák 800 mennek 4-4-4-12-es időzítésekkel. Ám mostanában a Vista kékhalállal eldobja magát, és azt javasolja hogy futtassam le a beépített memória tesztjét. Le is futtatom, talál is hibát rendesen. Pedig tudom, hogy a ramnak semmi baja. Onnan tudom ezt hogy a gépet visszaállítva alapra hiba nélkül lefut a teszt. Ám ilyenkor a FSB