Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdmx
tag
Sziasztok !
Legyen szíves egy tuning-őrűlt magyarázza el nekem miért olyan nagy szám az az "Engineering Sample"? Ahogyan olvastam az Intel oldalán lehet, hogy inkább nem szeretni kéne mint szeretni. Elképzelhető, hogy szörnyű az angolom, de annyit kihámoztam belőle, hogy ezek a proccok u.o. darabok mint bármelyik másik csak nem kerülnek kereskedelmi forgalomba (elvileg) csak tesztlaborokba jól megráncigálni őket. Ezért gari sincs rájuk. Vagyis ha valakinek ilyen van azt tuti egyszer már sz**rá tekerték és az nem biztos, hogy jót tesz neki, nem?
Mit nem tudok ahoz, hogy nekem is kelljen egy ilyen?
Világosítsatok fel plíz
!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel I5-9400 + hűtő
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 9600K
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!