- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Sziasztok!
Na összeállt a gépem (adataimnál).
Egyelőre még nem volt időm elmélyedni benne csak kapásból 400-ra raktam az fsb-t. Így proci 2800-on ramok 960-on mennek, bármi probléma és fesz emelése nélkül. A blood iron passzív bordája alatt a p35 fölment 63 fokra és még fölé is crysis alatt, ugyhogy inkább fölraktam rá a forcetake hűtőt. Azzal már terhelés alatt sem láttam még 48 fok fölé menni. Tulajdonképpen sokkal hűvösebb mint az NF4 chipset volt annó. A proci brutálisan hűvős az infinity alatt.
Smart guardian és cputemp is terhelés nélkül 17 fokot írt ki mindkét magra. izzasztva sem sikerült még 34 fok fölé vinni. Egyelőre idáig jutottam.
Ha lesz rá egy teljes napom, nekiállok kitanulgatni azt a core tuningot. Első tapasztalatom, hogy szikla szilárd ez a platform az s939 után!
Addig is míg bele nem jövök, 5leteket, útmutatásokat szívesen fogadok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyelőre még nem volt időm elmélyedni benne csak kapásból 400-ra raktam az fsb-t. Így proci 2800-on ramok 960-on mennek, bármi probléma és fesz emelése nélkül. A blood iron passzív bordája alatt a p35 fölment 63 fokra és még fölé is crysis alatt, ugyhogy inkább fölraktam rá a forcetake hűtőt. Azzal már terhelés alatt sem láttam még 48 fok fölé menni. Tulajdonképpen sokkal hűvösebb mint az NF4 chipset volt annó. A proci brutálisan hűvős az infinity alatt.
Smart guardian és cputemp is terhelés nélkül 17 fokot írt ki mindkét magra. izzasztva sem sikerült még 34 fok fölé vinni. Egyelőre idáig jutottam.
Ha lesz rá egy teljes napom, nekiállok kitanulgatni azt a core tuningot. Első tapasztalatom, hogy szikla szilárd ez a platform az s939 után!