- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle25
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Q6600-os quad processzorom, Scyteh ninja hűtővel, és Asus P5E Pro alaplappal, 2x2GB 1333 DDR3 Patriot Viper memóriával.
A proci steppingje B, Revision-ja G0.
A kérdésem az hogy szerintetek ebben az alaplapban ezzel a procival mekkora FSB-t lehet kihozni?
Ha valakinek van hasonló alaplapja és csinált ilyet attól azt kérdezem 400 fölé tudott -e FSB vel menni? És ha igen Hogyan?A 400-at gond nélkül tudta, így a memók 1666-on stabilan mennek, a proc most 6x-ozva van vagyis gyári frekin 2400-on megy. Én most egyenlőre az FSB-re vagyok kíváncsi mert másik lapban ment már ez a proc 3200-t és 3600-ot is.
Asus biossal még nem találkoztam és emiatt nem tudom mit kellene tennem.
PL mi az az: FSB Strap to North Brigde (itt a max 400) és miben külömbözik az alatta lévő
FSB től amit 1MHZ-enként is lehet állítani, most ez is 400 on van, ha följebb vittem fagyott a gép.Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs