- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
lipi67
üzenetére
Ismerősnek dolgozik, gépem darabokban hevert, csak neki kell anim render, ennek örömére mármost megvettem a quadot, de a gép többi részére nem maradt cash, ezért kapott, x1600ot, meg a sufnibol elokapartam egy crt-t. Gondolhatod jelenleg 1 képet 12-13percig csinál, kell 800, mert az anim 32mp lesz, mióta megvan 1 nap azóta megállás nélkül megy, néha megállítottam próbáltam 3.6ra belőni, de nem sikerült, egyelőre így is teljesen megvagyok vele elégedve, brutális mit produkál a 4mag.
Én is emlékszem rád, eleinte nem vettem észre a megváltozott kép miatt;) de a névről egyből eszembe jutott.
Próbakép lőttünk egy render tesztet egy fraktál kockáról elég brutál eredmény lett.
e2180@3.2ghz 233sec
q6600@3.4ghz 90sec
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1250ft
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest