Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
Üdvözletem!
Van egy Silencio 650 Pure házikóm. Ablakot vágtam az oldalára, ami nekem nagyon tetszik, viszont ha esetleg megválnék tőle, az új tulajdonosnak lehet hogy pont nem kéne.
Kérdések tehát a következők:
Itt ez az oldallap, ami szuper, de
- Használható a Pure változathoz is? (ha jól tudom majdnem ugyanolyan a sima és a pure, de látom pl a lábak másmilyenek... ha az acél váz ugyanaz, akkor juhé)
- Melyik oldallap melyik?
Nekem úgy lenne logikus, hogy szemből nézve jobb/bal, de volt már, hogy nekem eltérő eredmény jött ki logikai úton, mint másnak 
A segítséget előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Bestbuy játékok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem úgy lenne logikus, hogy szemből nézve jobb/bal, de volt már, hogy nekem eltérő eredmény jött ki logikai úton, mint másnak