Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milo629
aktív tag
válasz
üzenetére
Múltkor a milyen házat topik ajánlások után meg is rendeltem a Corsair 300R-t BQ PW 2-es ventilátorokkal két hete kedden, egyik ventire azt írták 1-2 napon belül lesz és pénteken hozza a futár, múlt hét szerdán telefonáltam, hogy mi a helyzet, azt mondták, hogy csütörtökön jön az utolsó termék és hozza a futár azóta is ugyan azt írja a rendeléseknél a weboldal amit két hete amikor leadtam, hogy várható raktárba érkezés ma vagy holnap... Hétfőn meg is mondom, hogy már ne hozzák. Ezért gondoltam, hogy futok még egy kört hátha maradt valahol, aztán ha nem, akkor marad a 300R, csak máshonnan rendelve...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Google Pixel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest