- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
Ezzel vitatkoznék... Leszabályozva is közepes a 352 CM, a ventiket pedig nem szabályozva egyenesen hangos. Na most ez egy elviekben hangszigetelt háztól több mint szégyen.
A kábel menedzsment is igen szegényes, kb. az RC 450 példáját követtek vele, 13 mm csak a tálca és a hátlap között távolság, ami nem sok. A hátlapot úgy kell ráerőltetni, ha kábeleket szándékozna valaki oda elrejteni.
A vinyó blokk jobb oldalán található csavarokat csak úgy lehet becsavarozni, ha az egész HDD blokk ki van szedve. Elvetélt ötlet, nem tudom ki tervezte... A ház talpán egy nagyon vékony gumis alátét van, a tetőlemez gyenge és zörög az oldala is, ami szintén szégyenteles egy hangszigetelt háztól.
Lényegében az N200 alapjaira épül szinte az egész, csak kibélelték szivaccsal. Én nem vagyok tőle elragadtatva.
Új hozzászólás Aktív témák

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GLS
- Vírusirtó topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezetékes FEJhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Spórolós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest