- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
A segítségért cserébe leírom a tapasztalatomat. Sajnos a Silencio 452-őt választottam. Nagyon rossz döntés volt, borzalmas. Egyszerűen sehol sem férnek el a kábelek. Egy kusza szarság lesz a ház hátulján, ahova nem fér el a 24 a 2x4 és a VGA kábele. Olyan szar tápom van mint az FSP 550 Raider. Bocsánat. Órákat szenvedtem, hogy jól egyen, de képtelenség. 0 hely van hátul. Miért nem lehetett domború hátlapot tenni, miért nem lehet egy nyílást tenni a CPU tápnak. Primitív dolgok és olcsóbb házak tudják.Nem olyan csendes mint amilyennek ki van kiáltva. Egy kicsivel lett hűvösebb a gép terhelés alatt, de halkabb csak minimálisan.
Hiába néztem a teszteket és lestem képeket meg minden. Érdeklődtem 2 helyen.. így jártam. (megszabadulnék tőle!)
Legyen lapos kábeles tápod, és-vagy moduláris és minél kevesebb eszközöd, különben abszolút nem ajánlott és ehhez képest kurva drága..

(ja, és összeraktam már pár 100 PC házat..)
Új hozzászólás Aktív témák

- Spórolós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest