Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
tud valaki segíteni??

kiborító hogy nem tudom jól csinálom e 
-
Mobildeck
tag
hát még nem sikerült bekapcsolni... amúgy egy c2d e6320as 1,8 as. nemtom milyen lesz a hőfok.. ja egy amolyan "off topic" kérdés:
a hdd led meg a power meg a mittomén mien kis kábeleknél honnan tudom h meik a negatív és meik a pozitív oldala? vagy mindegy hogy hogyan dugom rá az alaplara?
-
Mobildeck
tag
na, megoldottam:
ráhelyeztem az alaplapra, rányomtam a fekete "rászorítókat" majd elforgattam őket a nyilakkal ellentétes irányba ezzel beakasztva rajta vmi kis pöcköt,
íyg már nem tudom kézzel leszedni, de még mindíg lötyög egy kicsit.. gondolom ez már csak annyi, hogy görbe az alaplap
ami zsír új de biztos görbe 

-
Mobildeck
tag
SZIASZTOK
nagy help kéne. most rakom össze a masinám -egy teljesen új konfogot- és most tartok a procihűtőnél. hypertx2es. intelre teszem fel. namost a manual szerint csak rá kell nyomni a 4 pöcköt miután ráraktam az alaplapra, de én miután rátettem, nem lötyög abszolút, de simán le tudom szedni ha egy kicsit meghúzom az egészet mefogva. bár a házat felfordítva majd leendő állapotába, nem esik le a hűtő. csak nem tudom hogy ez normális e hogy nem forgatok el rajta semmi pöcköt és úgyis le tudom szedni kézzel.légyszi segítsetek!!
-
Mobildeck
tag
húú ilyenre nem is gondoltam még
mármint hogy belelóg a hűtő a ramokba. előfordulhat ez intel konfigoknál? tehát pl egy giga alaplapnál? jesszusom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi