Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
(Bundás)
üzenetére
Ninja otthon volt, de sejthető volt, hogy felakad a bordába, Zalmant akartam még venni, de az ugyebár nem volt nekik, maradt ez, bár ahogy nézem a Zalmi 9700-ese variálható a felfogatás iránya szerint, úgyhogy majd elgondolkodok egy olyanon, csakhát nem valami olcsó.
A táp alul szerelt egy 12-es ventivel.
-
vampire17
addikt
en is pont a ketto kozott vacilaltam. aztan inkabb ennel maradtam mert a freezer PRO rol olvastam egyket problemat. foleg az erintkezo felulet minosegerol (nincs polirozva) meg allitolag letori a a keret rogzitopockeit

amugy te is a bird nel nezted vagy talaltal mashol?
[Szerkesztve] -
vampire17
addikt
''Az északi híd hűtője biztonságos távolságba került a Hyper TX-től. A hátsó légterelő lemezt jól irányozták, pontosan oda vezeti az áramlatokat, ahova kell, a FET-ek bordájára. Ez az irányítás hőcsöves hűtésű északi hidaknál is jól jön, mert hőleadójukat a CPU-foglalat mögé szokták tenni.''
a ph! teszt szerint
Új hozzászólás Aktív témák
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Suzuki topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Star Trek
- Arc Raiders
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Őszintén megvallva álmaimban sem mertem volna hinni, hogy ez az érték a maximális fordulatszámra vonatkozik... 
/