Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
(Bundás)
üzenetére
Ninja otthon volt, de sejthető volt, hogy felakad a bordába, Zalmant akartam még venni, de az ugyebár nem volt nekik, maradt ez, bár ahogy nézem a Zalmi 9700-ese variálható a felfogatás iránya szerint, úgyhogy majd elgondolkodok egy olyanon, csakhát nem valami olcsó.
A táp alul szerelt egy 12-es ventivel.
-
vampire17
addikt
en is pont a ketto kozott vacilaltam. aztan inkabb ennel maradtam mert a freezer PRO rol olvastam egyket problemat. foleg az erintkezo felulet minosegerol (nincs polirozva) meg allitolag letori a a keret rogzitopockeit

amugy te is a bird nel nezted vagy talaltal mashol?
[Szerkesztve] -
vampire17
addikt
''Az északi híd hűtője biztonságos távolságba került a Hyper TX-től. A hátsó légterelő lemezt jól irányozták, pontosan oda vezeti az áramlatokat, ahova kell, a FET-ek bordájára. Ez az irányítás hőcsöves hűtésű északi hidaknál is jól jön, mert hőleadójukat a CPU-foglalat mögé szokták tenni.''
a ph! teszt szerint
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen légkondit a lakásba?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Őszintén megvallva álmaimban sem mertem volna hinni, hogy ez az érték a maximális fordulatszámra vonatkozik... 
/