Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
-
Semm1
tag
válasz
Byga007
üzenetére
Hasonló a felfogatása AM2-AM3 -as alaplapoknál a gyári hűtéshez, a TX3-mon a talpán van kereszt és hosszirányban 2-2 bevágás amibe a lefogatót kell beleraknod, majd a rászorítót a végére. Amire figyelni kell, hogy a rászorítót pontosan a helyére rakd, és hogy nagyjából a processzor közepén legyen a hűtő talpra. A ventilátort úgy kell felrakni a felfogatókkal(kicsit nehezen megy majd fel), hogy a kábel felőli oldala legyen a borda felé. A beszerelési rajzról elég jól kivehetők ezek. Arra érdemes figyelni, hogy ha felsőtápos házad van, akkor úgy rakd fel a hűtőt, hogy a gépház hátulja felé fújja a meleg levegőt. Hővezető pasztát adnak hozzá, de szerintem érdemes hozzá venni, mert amit én kaptam, az semmit nem ért, sehogy nem tudtam rákenni...
Remélem tudtam segíteni így látatlanban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Black Ops 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- PH! Szakszervezet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bestbuy játékok
- Renault, Dacia topik
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- További aktív témák...
- Thermaltake View 71 Tempered Glass
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest