Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Semm1
tag
válasz

SirKero

üzenetére
						Hello
Lehet akár az alaplap ventilátorszabályzása miatt is, míg nem hallod a sípolást addig nem szabályoz, nálam is így van, bár azt még nem néztem hogy mikor indul pontosan. Az előző Asus alaplapomnál a sípolás előtt maximumon forgott a ventilátor... Menet közben mikor játszol, filmet stb.nézel nincs gond? Forog a ventilátor? - 

Semm1
tag
válasz

theboobaq

üzenetére
						Ha jól látom itt nincs olyan mint ASUS vagy Gigabyte alaplapoknál. Elvileg a min. rpm-et beállítod és onnan hőmérséklettől függően gyorsul. A min. rpm-em nekem egy Phenom II X4-nél 7-800, úgyhogy te is beállíthatod a min. értéket 25-30 %-ra.
Bios-ban maximum a CPU Smart FAN Target-et próbálhatnád magasabbra állítani(55-60 fok, de inkább az 55, ha lehet választani)), így elvileg melegebb lesz a processzorod, de nem lesz olyan hangos a hűtőd. De ezt ha kipróbálod teszteld is le meddig melegszik így. Bios-ból nem tudod állítani azt, hogy a hűtőd mennyit forogjon maximum. - 

Semm1
tag
válasz

Marky1013

üzenetére
						Hello
A lefogatással lehet baj szerintem is, nézd meg ezt a
, hogy a lefogatót így raktad-e fel, és hogy a leszorító rendesen a helyén van-e, a lefogató 2 szárán van 2-2 bevágás és ebben kell benne lennie a leszorítónak. Ez nálam is problémás volt, azt hittem jól van minden, de a leszorító leugrott... - 

Semm1
tag
 - 

Semm1
tag
válasz

Byga007

üzenetére
						Hasonló a felfogatása AM2-AM3 -as alaplapoknál a gyári hűtéshez, a TX3-mon a talpán van kereszt és hosszirányban 2-2 bevágás amibe a lefogatót kell beleraknod, majd a rászorítót a végére. Amire figyelni kell, hogy a rászorítót pontosan a helyére rakd, és hogy nagyjából a processzor közepén legyen a hűtő talpra. A ventilátort úgy kell felrakni a felfogatókkal(kicsit nehezen megy majd fel), hogy a kábel felőli oldala legyen a borda felé. A beszerelési rajzról elég jól kivehetők ezek. Arra érdemes figyelni, hogy ha felsőtápos házad van, akkor úgy rakd fel a hűtőt, hogy a gépház hátulja felé fújja a meleg levegőt. Hővezető pasztát adnak hozzá, de szerintem érdemes hozzá venni, mert amit én kaptam, az semmit nem ért, sehogy nem tudtam rákenni...
Remélem tudtam segíteni így látatlanban. - 

Semm1
tag
válasz

dokee78

üzenetére
						Nem, mert nem is forognak olyan gyorsan mint a gyári, de halkabbak.
2 ilyen ventilátorral jobb lenne valamivel a teljesítmény, de úgy sem lenne halkabb, meg eleve annyit ráköltenél, mintha vennél mondjuk 1 CM Hyper 212+ -ot(persze a mostanit eladnád), ez se sokkal halkabb, de nagyobb a hűtőborda, és jobb a teljesítménye, és erre már lehetne halk és jó ventilátorokat rakni. - 

Semm1
tag
válasz

dokee78

üzenetére
						92 mm-eres ventilátorok mennek rá, de inkább csak halkabb ventilátort tudsz rárakni.
Ha jobb teljesítmény kell akkor 2 ventilátort lehetne megpróbálni, és ez is csak pár fokkal javítana a teljesítményen, de a szélzaj miatt hangosabb lenne.
De ezeket tudom javasolni:
Swif2 92P
F9 PWM
Papiron kisebb a teljesítményük, de halkabbak is. Drágább ventilátorokat nem érdemes próbálni, mert annyiból már érdemesebb lecserélni a TX3-ast.
120 mm-ereseket a gyári felfogatással nem tudsz rárakni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - További aktív témák...

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest