- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
NeoExDeath #2426 üzenetére
Egyébként nagyon kellemes árban van ez a hűtő. Ár érték arányban biztos nagyon jó, de egy 8400 mellé megfelelő? Nekem a szempont hogy baromi megbízhatóan, jól hűtsön, beférjen, ne legyen hangos. Merem feltételezni hogy ezek mind igazak rá, csak már már meglepően jó árban van a többi 10 rugós csicsás hűtő mellett
8400e mellé tuti jó társ lesz, biztos sokkal jobb mint a gyári. picit szabályozva nem hangos, de a ventilátora megbízhatatlan fos. én pl már repedve kaptam meg, rázza a házat mint az állat. és idővel mind így jár. amiket én személyesen láttam azok így jártak
-
RexpecT
addikt
válasz
NeoExDeath #2431 üzenetére
Van rajta paszta.szerintem nem érdemes lecserélni.Nem mindegyik alaplap tudja szabályozni,érdemes benézni a lapod topikjába.
-
japy
őstag
válasz
NeoExDeath #2431 üzenetére
Hangja az van 1 kicsi de nem vészes! Hallottam már hangosabbat is! Mi az hogy kényelmesen befér mit akarsz mellette csinálni táncolni!
Ennél sokkal bonyolultabb alaplapokba is befér!
-
japy
őstag
válasz
NeoExDeath #2426 üzenetére
Nyugodtan megveheted nem fogsz benne csalódni! Nekem az E6750-et vígan tartja terheletlenül 3,2Ghz-en 23 fokon!
De terhelten is tökéletes! link
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged