Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
AXisBOLD #2710 üzenetére
A csavar elfér, mert ha jól becsavarozod, akkor csak fél mm-rel áll ki, míg a gumipöcök 1-2 mm-rel (legalábbis amik nekem vannak), és ez pont elég ahhoz, hogy már ne lehessen visszahúzni a burkolatot a bordára.
"elképzelésem sincs hogy hogy a f@szba van rögzítve a gyári venti."
Nem kell semmi meglepőt várni, oda van csavarozva és kész.
Lehúzod a burkolatot (ahogy privátban írtam is, először elég nehezen jön le), aztán lecsavarozod a régi ventit, fel az újat, visszahúzod a burkolatot, és kész. A gumipöcköknek egyébként semmi értelme ebben az esetben, mert kizárt, hogy rezonáljon a venti a bordán. Az új venti felcsavarozása nekem elég nehezen ment, mert a lyukak nem pontosan ott voltak a burkolaton, ahol a ventin, de ráerőszakoltam valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest