Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Termeszetesen en is felfigyeltem ra, de ennek oka lehet szoftveres is (pl a juzer vmi appot dob fel...), es erre alapozva en inkabb a "kiveteles eset" kategoriaba sorolom, es nem az "altalanosba".
En is kifogtam egy erosen pixelhibas darabot, aminek kovetkezmenye hogy mar a masodik tab van nalam, es annak ellenere hogy masok is jeleztek pixelhibat, nem altalanositottam.Az egyetlen ok ami miatt bosszus lehet az ember, ha pechjere kifog egy hibas darabot es visszaviszi, es cseret ker, a kovetkezo szallitmany megerkezeseig gyakorlatilag all a penze benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.